2777
2789
عنوان

خانما کمکککک بدبخت شدم 😭😭تو روخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 54 پست
اشتباه کردم این دفعه ی آخره دیگه

خوشبحالت مال من ازخدامه تواین13سال دربره نمیره. چطوری مال بقیه حواسشون نمیشه مال من بدبخت حواسش جمع جمع😭😭 دلم میخاد بچه دوم ولی راضی نمیشه فعلا. دعام کن راضی بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاملگی و زایمان دوباره ..؟. حتی فکرش هم لرزه ب تنم میندازه

پس برو بخور من سیانور هم میخورم ولی حامله نشم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
دیگع این اشتباه و نمیکنم 😢

دیروز خوردی یعنی

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
فیلم زیاد میبینن

اون جدا اون بچه بی گناه چی 

خونی ک موقع سقط میره چی ؟ 

شاید رحمشو کلا از دست بده چی مگ کشکه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
نمی‌دونم 😕

نخور قرص اورژانسی وهر قرص دیگه ای میدونی چه عوارضی داره همشون سرطانزا هستن. بهش بگو حواسش جمع کنه.مواظب باشه. دستگاه هم میگن یه وقت جابه جا میشه ادم باردارمیشه؟

چندتا بچه دارین

جمعه خوردی الانم بخوری خب خودت رو هورمونات رو داغون میکنی یکم کمتر خوش بگذرونه همسرت از کا.....استفاده کنه با این وضعیت خطا رفتنش اطمینانی بهش نیست

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔