2777
2789
عنوان

نظرتون چیه قبول کنم 🤔 نیاز دارم که آرومش بگیرم 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 23 پست

شما اولا دنبال آرامش مطلق باشین از پرودگار زیبا نه که فقط شناخت پیدا کردین از پرودگار زیبا برای حل مشکلات هاتون اینجا نشون می ده در شناخت ها افکار سلیقه های دارین پس این اشتباه هست ولی آسیب نداره چون طرف مقابل تون پرودگار عالم بوده و هست ولی مورد دوم طرف حساب شما آدمی میخوادبسوزه بشه که اونم جهت خوشگذرانی پس خیلی خیلی مراقب باشین شناخت آدمها خیلی مهمه چون اشتباه بشه آسیب و صدمات داره ،بهترین حالتش پیش بیاد واسه تون

من دنبال محبتم 😅💔💔

ب عواقبش فکر کن

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما اولا دنبال آرامش مطلق باشین از پرودگار زیبا نه که فقط شناخت پیدا کردین از پرودگار زیبا برای حل م ...

انقدر از خدا آرامش خواستم درخواست کمک کردم هیچی نشده مشکلاتم هزاربرابر شده دیگه باهاش حرف هم نمیزنم 💔

شکست هم خوردم بارها 🫠💔

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

بدتر میرینی تو ارامشت صرفا از رو نیاز عاطفی با کسی ارتباط نگیر 

فردا پس فردا تاپیک میزنی وای عاشق شدم ولم کرد شکست خوردم وارد این بازیای کثیف نشو 

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

برای زندگی نمیخواد منو فقط دوستی (چند روزی خوشگذرونی 😅)

میخوای یک دغدغه فکری دیگه به دغدغه فکریات اضافه کنی؟

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

انقدر از خدا آرامش خواستم درخواست کمک کردم هیچی نشده مشکلاتم هزاربرابر شده دیگه باهاش حرف هم نمیزنم ...

عزیزم خودت مشکل درست میکنی بعد میگی خدا جواب نداد؟ الان برو توو رابطه با امیدهای وهمی بعد که خراب شد بگو خدا کرد 

تو دنبال نظر بقیه نیستی کار خودتو میکنی نیاز به محبت بهونه هست ولی حداقل با خودت صادق باش تو که میدونی قصدش ازدواج نیست چند روز خوش گذرونیه پس اجازه نده بدنام کنه تو محل زندگیت بعدش دیگه پشیمونی ارزش نداره 

بعدش میفهمی علت نود درصد مشکلات زندگیت همینطوری تصمیم گرفتنت هست

ولی عمیقا از خدا میخوام بهترین گزینه برات پیش بیاد بدون آبروریزی