2777
2789
عنوان

این رفتارهای بابام عادیه یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن صد پشت غریبه س از دیوار رفته بودم

به پدرت بگو اتفاقا اونا منتظرم تا افرادی مثل ما از پولش بیخیال شن اگر برای هر کاری بیخیال بشم نمیتونم درست کار کنم و درآمدی داشته باشم

میدونم رفتارش درست نیس اما از دید اون هم به ماجرا نگاه کن چون وقتی بتونی دیدگاهش رو درک کنی میتونی ب ...

هر چی میگم نمیفهمه میگم بابا منی ک نتونم حقمو بگیرم پس چرا رفتم حقوق خوندم همیشه باید تو سری خور بود هی بهونه میتراشه 

من چجوری حقمو بگیرم

من خودم صابکارم حقوقمو کم دادبهش گفتم میدونم سرتون شلوغه و حساب کتاب شمارو هم قبول دارم ولی خودم که حساب کردم دیدم درست نیست این مبلغ لطفا هر وقت فرصت کردید یبار برام حساب کنید ببینم مشکل چیه چون من خیلی تلاش میکنم که کارم درست انجام بشه تا شما راضی باشید

بعد اومد حساب کرد و یچیزی هم گذاشت رو کسریه برام ریخت

هر چی میگم نمیفهمه میگم بابا منی ک نتونم حقمو بگیرم پس چرا رفتم حقوق خوندم همیشه باید تو سری خور بود ...

عمویی یا دوست نزدیک پدری یا عمه ای کسی هست باهاش حرف بزنی که پدرت رو راضی کنه بزاره کارت رو انجام بدی؟

برای من لاشیه طرف خیلی باید با دعوا گرفت

والا چیزی که تجربم بود گفتم وگرنه تو دعوا معمولا حق خانما خورده میشه همیشه اگه اینجوریه بنظرم بگو راضی نیستی ولی پیشو نگیر دیگه