2777
2789

امروز با دوستام کافه بودیم. بعد کلی چیز سفارش دادیم. بعد به گارسون که تازه وارد بود گفتیم ک یکم بعد هم یه چیزی انتخاب میکنیم میگیم بهتون.

بعدش من با یکی از دوستام رفتیم سرویس منم جلو در منتظر دوستم بودم. بعد اون قسمتی که وایساده بودم کنار آشپز خونه بود داخل آشپز خونه هم دیده میشد ولی اونا منو نمیدیدن یه چیزایی حالت ریسه شکل برگ زده بودن اونجا که کامل دیده نشه داخل آشپزخونه. بعد دوستای منم سفارش بعدی و داده بودن گارسونه اومده بود به آشپز بگه سفارشو.

بعد آشپزه هم( آقا بود)همش میپرسید مطمئنی اون میز گفته؟ مطمئنی این پیتزا رو خواستن چندبار اینجوری سوال کرد. (فک کنم چون گارسونش تازه وارد بود میخواست مطمئن بشه ک درست میگه🙄)

بعد من اولش خواستم بهش بگم از بین همون برگا🤣

بعد حس کردم ضایعس. ولی دیدم هی سوال می‌کنه

اون برگا رو یکم زدم کنار گفتم ما سفارش دادیم پیتزارو.

منو ک دید از اونجا خندید گفت سلام خوبی گفتم مرسی گفت شما اونجا بودی میگفتی دیگه از اول. دیگه خندیدم چیزی نگفتم😑😂

اینم بگم که میشناسم آشپزشو چون همیشه همون کافه میرم. 

الان که بهش فک میکنم حس میکنم خ ضایع بوده کارم ینی چی کی از لای برگا یهویی اومدم اینو گفتم🤣🤣

تازه اون برگا هم کامل نمیرفت کنار🤣

بگین ک ضایع نبوده🤣🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باحال بوده اتفاقا😂

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

دمت گرم تصورت کردم خندیدم😂🤣

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

ببین برگا چیکر کردن باهات

تقصیر اون برگا بود

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

خیلی حرکت خفنی بوده😂😂😂

ببخشید ولی خیلی خندیدم دمت گرم😂

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

وای 😂😂

لازم نبود برگارو کنار بزنی از همونجا بلند جوابشو میدادی😂

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️