2777
2789
عنوان

حس ششمی ها بیاین اگر هم حس ششمی نیستی بیا حدس بزن🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 74 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منو چی حس میکنی؟

هیچی حس ششمی نیستم 

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
تورو با یه لباس آبی فرض کردم یا شلوارت یا لباست آبیه

کی رو من میگی؟

اگه منه درسته لباسم ابیه 

الناز تیزهوشان رشته تجربی قبول میشه؟

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
این دفعه خوشبخت میشم ؟دیگه چی حس میکنی عزیزم ؟

هیچی واقعا حس ششمی نیستم اینم یه لحظه بنظرم اومد

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
همونی بودی که پنجره نگاه میکردی؟یا دوستت بود ؟آخه دختر خوشگل طرف از کجا بفهمه چون از پنجره نگاهش میک ...

نه اون پریا بود من اونیم که پیمانو دوس داشتم منتظر بودم بیاد🤣

یادته بهت گفتم پیمان بیاد شیرینی میدم گفتی از سایت بدی خودش شیرینیه🤣🤣🤣

باید یه چند تا اتوبوس بگیرم دست جمعی بریم پیش دعانویسا😂

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
الان چطوره؟؟؟؟؟ به نظرت جواب ازمون منو چند درصدی گفتی؟

خیالت راحت الان خوب خوبم سرحالم حوصله هم دارم 

قبولی نگران نباش چند روز دیگه خبرشو بهت میدن

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀