2777
2789
چجوریه

اینطوریه که هر شب از ساده ترین چیزا تا بزرگترین چیزایی ک داریم شکر میکنیم حالمون بهتر میشه تو کل روز هم سعی میکنیم دید مثبت داشته باشیم

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه تایپیک قشنگی ..خواهشا منم تگ کن😍سعی ام رو می‌کنم که بیام

ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺗﻮﺍﻧﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻦ؛ ﺣﯿﻒ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﻢ، ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﺷﯽ ﮐﻪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﻮﺩﯼ!

خدایا شکرت که تو رو دارم و تنها نیستم خدایا بخاطر خودت شکر 

بخاطر شوهرم و بچه هام شکر و به خاطر خانواده ام ..خدایا شکرت هر لحظه با ما خوبی میکنی 

ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺗﻮﺍﻧﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻦ؛ ﺣﯿﻒ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﻢ، ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﺷﯽ ﮐﻪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﻮﺩﯼ!

خدایا شکرت سقف بالاسر دارم بخاری روشنه خونمون گرمه 

خدایا شکرت مامانم کنارم خوابیده نفس میکشه صبحا سفره پهن میکنه و با صداش از خواب بیدار میشم 

خدایا شکرت خودم سالمم دست و پا و چشم دارم محتاج بنده هات نیستم 

خدایا شکرت گوشی تو دستمه و وقت آزاد دارم باهاش فیلم میبینم

خدایا شکرت اون رابطه سمی تموم شد هرچند دارم اذیت میشم ولی حداقل بهتر از اینه آینده ضربه بخورم 

خدایا شکرت ماشین زیر پامونه هرجا بخوایم میریم

خدایا شکرت امروز داداشم و زن داداشم دعواشون نشد 

خدایا شکرت بچه داداشم سالمه و همیشه کنارمونه و شیرین زبونی میکنه 

خدایا شکرت امروز هم این تاپیک باعث شد ازت شکرگذاری کنم 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم