2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزمممم 😍منم جدیدا این مدلی شدم 😂

کلی برنامه میریزم الان سه شبه هیچ کاری نکردم😂🤭تازگیا حوصله هیچیو ندارم فراموشی عجیبیم گرفتم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

از اعتمادبنفس گذشته‌‌‌..

چیو دوس نداری تو صورتت تغییرش بده الان ک شکرخدا پول داشته باشی کلا چهرتو عوض میکنن ناراحتی نداره

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
خواهش ولی راست گفتی راجب خال دوسش داری ؟ واقعا

اره دوسش دارم همسرم انقدر قربون صدقش میره که دلم نمیاد برش دارم😂😂ولی شاید بعد عمل بینیم بهش فکر کنم 

فعلا که دوسش دارم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

چیو دوس نداری تو صورتت تغییرش بده الان ک شکرخدا پول داشته باشی کلا چهرتو عوض میکنن ناراحتی نداره

نمیخوام شبیه پلنگا بشم نچرال زیباست مثل همون کاربری که ازگالریش عکس گذاشت

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

اره دوسش دارم همسرم انقدر قربون صدقش میره که دلم نمیاد برش دارم😂😂ولی شاید بعد عمل بینیم بهش فکر کن ...

آها ولی اگه میبینی صورتت صاف تر میشه حتما بهش فکر کن

تو عکس دومی هم بهتر افتاده بودی

بنظرم برداری صورتت قشنگ صاف میشه

نمیدونم راستش🥺مامانم و همسرم انقدر دوسش دارن دلم راضی نمیشه

مامانمم داشت رفت لیزر کرد ولی میگه واسه من قشنگه

فکر کنم به خاطر زمستونه 😂

اره 🤭😂

نمیخوام شبیه پلنگا بشم نچرال زیباست مثل همون کاربری که ازگالریش عکس گذاشت

دیگ همه ک مثل هم نیستن عزیزم

نمیتونی عکس بذاری؟ کنجکاو شدم ببینمت

فکر کنم به خاطر زمستونه 😂

وای ولی من عجیب با کانتور کردن مشکل دارم😂امشب یکم سعی کردم بد نشد ولی دو دیقه نشد پسرم انقدر با دست خیس صورتمو دست زد مجبور شدم پاکش کنم

چطوری کانتور کنمم هعیییی خدا

دیگ همه ک مثل هم نیستن عزیزمنمیتونی عکس بذاری؟ کنجکاو شدم ببینمت

نه نمیتونم اصلا

مطمئنا خانواده شوهرم حتما حداقل یکیشون اینجا هست

چون شنیدم ازشون

نمیخوام‌شناسایی‌شم

معذرت گل من🙏🏻❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

نه نمیتونم اصلامطمئنا خانواده شوهرم حتما حداقل یکیشون اینجا هستچون شنیدم ازشوننمیخوام‌شناسایی‌شممعذر ...

باشه عزیزم 

بیا اگ اینطوره ک میگی چطور شوهرت و خانوادش پسندیدنت ؟ خودتو اذیت نکن

باشه عزیزم بیا اگ اینطوره ک میگی چطور شوهرت و خانوادش پسندیدنت ؟ خودتو اذیت نکن

چون خودشون که قشنگ نیستن.اما از من بهترن

نمی،تونم واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40