2777
2789
روغن نارگیل زیتون بعد حمام خیس آرگان فقط ساقه بعد حمام با کلاه آبشو میگیرم با یه کش ساتن میبندم تو ...

چ برندی ارگان استفادهدمیکنبد

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم❤️🥺نه جانم من همیشه میگم از این دنیا به بینی دارم🙂😂جون به شدت ترسو ام فک نکنم عمل میکرد ...

شما به پدرت رفتی یا مادرت ؟

من نه از مادری شانس آوردمو نه از مادری

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

جان چی رو موهای دخترمو ؟

اره گمونم 🤔 نمیدونم اون عکسی که درباره روتین مو صحبت شد بعدش

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
شما چرا به خودت گرفتی ؟😂😂درسته شما بی نهایت زیبا بودید،خیلی زیاداما بقیه کاربرا هم خوشگلن💖

اره خداییی الان فک میکنم مبگم نینی سایت هم خوب داف هایی داره هاا

میدونی چون من به بگی قشم خودم خودمم 

و بعد یکی نوشت عکس فیکم میزارن قسمم میخورن

البته نمیدونم با من بود یا نه منم پیشگیری کردم 😂🤦🏻‍♀️

که اشتباه از خودم بود🥲

دوتا کاربری دارم😎turk💞
اجی من موهام خیلی وزههه🥺🥺یه وقتایی انقدر خشکه که میرم حمام بدن میشورم بیخیال مو میشمبشدتم از روغن ...

قبل حمام یا شب بزن موهات باید تغذیه بشه 

با آب داغ نشورشون 

هر روز یکم روعن نارگیل بزن به انگشتات بکش به ساقو مو بزار ابرسانی بشه