2777
2789
جون خانمی شماره بدمممممم ؟؟؟

پاره میکنما😂💔

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی؟ از تو پر بودن پاهام راضی نیستم ولی میگن ژنتیکه با ورزشم لاغر نشد قدم از کجا فهمیدی شیطون😅

همه دوست دارن تو پر باشن

منم مثل توام ولی شکم دارم یکم

حرف دل در دل بماند بهتر است....

میدونم عزیزم ولی گفتم نگم بچه ها اصرار کردن دیگه حرفی نمیزنم 😘

منم گفتم نمیبخشمت گلم 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
الان منظورت از چاقی چیه؟؟میخوای برو چوب جارو شو دیگه🤣کمر به این باریکی شکم به این تختی دیگه چی میخو ...

از پاهام راضی نیستم پره

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
جدی؟ از تو پر بودن پاهام راضی نیستم ولی میگن ژنتیکه با ورزشم لاغر نشد قدم از کجا فهمیدی شیطون😅

خواهر دیگ چیزی مونده بخای لاغرش کنی😂

منم پاهام تپله فایده نداره عزیزم ژنتیکیه 

مشخصه قدت بهتره 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤

نه بابا فیک کجا بود خوشبخت باشید 😍😍🥺

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

الان ی سلفی بده

بذ دگ چیزی واس گفتن نداشته باشن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
همه دوست دارن تو پر باشنمنم مثل توام ولی شکم دارم یکم

توام بزار😍