2777
2789
عنوان

بچه ام نمی خوابه

109 بازدید | 17 پست

همیشه ساعت نه شب میبرمش واسع خواب تا ساعت سه یا چهار صبح بیداره وبهانه های الکی نمیزاره منم بخوابم 😓بعد خودش تا ساعت یک ظهر خوابه  من بدبخت باید هفت صبح بیدار شم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭مشاور هم  یه سری راه کار داد بهتر که نشد بدتر هم شد .دکتر هم که کلا میگن مشکلی نیست ،صبح زودتر بیدار شه،خوب این صبح بیدار نمیشه  من چی کارش کنم 😭😭🙄🙄

چند سالشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین بچه هامون که دور از جون مریض میشن اون مسکن دارو خواب اور ساعت بهم میزنه باید ببین بچت میخوره بعدش کی می موابه ساعت خوابشو تنظیم کن،بیدارش کن خوراکی کارتون دانلود کن هفت بیدار نکن نه ده بیدار کن ،شبا خونتو تاریک کن همه چیز خاموش دراز بکش حرف نزن ببینه تنها میمونه میاد می خوابه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بزرگه دیگه

نمیزاره بخوابم ،میگه آب می خوان ،شربت می خوام ،دسشویی دارم ،گرسنه شدم ،حوصله ام سر رفته و.....تا ساعت چهار بهانه داره ،الآن هم نشسته اطرافش با تعجب نگاه می کنه 

شاغلی ؟ اگر روز پیشش هستی نذار در طول روز بخوابه خواب شب خود به خود تنظیم میشه

اصلا بین روز نمی خوابه ولی ظهر بیدار میشه ساعت دوازده ،قبل اون حتی اگه بلندش کنم یا هر چی جیغ و داد راه میندازه بازم می خوابع