2777
2789
عنوان

تک فرزندم ولی اصلا تامین نیستم

559 بازدید | 29 پست

اکثر تک فرزندارو دیدم همشون خانوادشون براشون همه کار میکنن حمایتشون میکنن تو هرکاری مرفه هستن

ولی من همش تو سختی محدودیتم خیلی ناراحتم میکنه این وضع افسردگی حاد دارم

ی زندگی بخور نمیر داریم اونم همش بخاطر بی عرضگی بابامه چون درست کار نمیکنه همش خونه میخوابه یا ی پولی میاد چند روز میره رفیق بازی جواب گوشیم نمیده ما اول زندگیمون خوب بود بچگی خوبی داشتم بابام انقد رفیق بازی کرد بدبخت شدیم  من همش باهاش جنگ دارم الانم خیلی وقته باهاش قهرم مامانمم خانواده حمایت گری نداره ک برگرده 

اونایی ک چنتا بچن وضعیتشون از من تک بهتره

از هیچ نظری تامین نیستم ن مالی نه روحی 

(حالا نگید برو کار کن مستقل شو نمیتونم شرایطشو ندارم)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درستو خوب بخون. که بتونی آیندتو تغییر بدی

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

خب چی بگیم؟

فقط اینو میدونم که هرکسی یه زمانی باید روی پای خودش وایسه و هی نگه خانواده واسم فلان کار رو نکردن. اگه تونست که اوکی؛ اگه نتونست هم متوجه میشه پس خانواده هم حق داشتن که نتونستن.

این استقلال هم هرچه زودتر اتفاق بیفته بهتره....

سلام کلاس رایگان خیاطی گذاشتم لینگ امضام دوسداشتی نگاهی بنداز

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

مادرت واقعا عاقل بوده که نذاشته یه بچه دیگه بیاد

همیشه بهش میگم خوشبحال اون بچه ای ک بعد من نیومد منم نباید میومد

ولی از یطرفمم بنظرم مامانم بی عقلی کرده اگه چنتا میورد بابام مجبور میشد خوب کار کنه