2777
2789
عنوان

شوهرم دو هفته میخاد بره ماموریت

141 بازدید | 20 پست

منم تو شهر غریب با یه بچه یکسال ۹ماهه نمی‌دونم چیکار کنم مامانم میگه خونه ما نیا 

مادرشوهرمم گفت اوضاع مریضی هست خونتون بمونی بهتره برای دخترت 

دلم گرفت یهوو آخه دخترممم اصلا آروم قرار نداده 

فک کن دو هفته همش تو خونه خیلی سخته براش اصلا دلم گرفت یهو دارم گریه میکنم مث چی 

که هیچکس ندارم 

خوشبحال خواه شوهرمم تا مهمون بخاد بیاد هرکاری داشته باشه زنگ میزنه مادرشوهرش ،زودی خودش می‌رسونه بهش اما من هیچکس ندارم باید اینطوری باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم الحمدلله مملکت که امن و امانه برای روزا برنامه بریز با بچه برید جاهای مختلف اول غروب هم برگرد خونه که اذیت نشی برای رفت و امد. خودت بخوای راه پیدا میشه مگه همه یار و همراه دارن ؟

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

منکه همیشه بادخترم تنهام اصلا کارسختی نیس بادخترت برو بیرون بگرد بچرخ عشقوحال کنین 

حالا من شوهرمم باشه انگارکه نیس

پولم نمیده عشقوحال کنیم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

منکه همیشه بادخترم تنهام اصلا کارسختی نیس بادخترت برو بیرون بگرد بچرخ عشقوحال کنین حالا من شوهرمم با ...

جایی نداریم بعد از شب تنهایی تاریکی بشدت میترسم