2777
2789
وای وای یادم ننداز سن خر پیر رو داشتم ۱۸ سالم بود رو معلم فیزیکم کراش زده بودم بعد معروف بود سرچ میک ...

چقدر سم خیلی تباه بودیم 😮‍💨😮‍💨😮‍💨🤣🤣🤣😂

مگه میشه تو باشی و دیوونه نشم 😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برادر زن عموم 

البته 8 سال بعد از کراش زدن اومد خاستگاری ک من گفتم ایییییی این کیه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

چه خوووب خوشبخت باشین🥹🥹🥹❤️❤️برای منم دعا کن اون کسی که واقعا مناسبم هست و قرار نیست بهم آسیب بزنه ...

ایشالله عزیزم واقعا مطمئنم برات میاد این شخص زمانی که انتظارشو نداشتی مطمئنم خیلی وایب خوبی ازت گرفتم 😍❤️😘

💍 دانشجوی مهندسی نفت 

والا 😂😂😂خودم کلاس ششم بود رو معلممون کراش زده بودم بالای ۳۵ سالش بود خدااااا چقدر خزززز بودم اخه ...

وااااای منم رو معلم فیزیک کنکورم کراش بودم 😂😂

۲۲ سال ازم بزرگ تر بود و عکس هاش رو تو نت میدیدم 😂😂

آمار همچیش هم داشتم

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️

یه پسر بود تو کلاسمون کلاس ششم بودم تو روستا چون جمعیت کم بود پسر دختر باهم میخوندن ، منم رو اون پسره که هم مبصر بود هم همه کاره کلاس بود هم‌ درسش خوب بود کراش بودم ، ولی الان گاهی میبینمش دماغش شده اندازه دماغ عقاب خیلی زشت شده 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
وااااای منم رو معلم فیزیک کنکورم کراش بودم 😂😂۲۲ سال ازم بزرگ تر بود و عکس هاش رو تو نت میدیدم 😂😂 ...

خیلی سم بودم من خدایی وای 😂😂😂

💍 دانشجوی مهندسی نفت