2777
2789

جون عزیزتون هرکسی تجربه داره جواب بده دو شب همین موقع ها درد لگن سمت چپ میگیرم البته بگم قبل بارداری چند ماه پیش آمپول زدم خوب شدم الان باز درد برگشته ولی خفیف تر ....الان نت میزنی کلی آدم میترسونه خارج رحمی و....من درد شدید ندارم خونریزی ندارم لکه بینی ندارم ....چیکار کنم تروخدا استرس دارم ....هفته ۴م رفتم سونو گفت چیزی مشخص نیست ولی ضخامت رحمت زیاد شده ک این خوبه الان من بچه اولم خیلی‌ براش میترسم بعد ۳سال اقدام باردار شدم تروخداا دعا کنید تجربه هاتون هم بگین 🙏🙏🙏🙏😞😞😞😞

واسه مادر شدنم دعا کنین جون عزیزتون اسم کاربریم همینطور زدم چون دوست دارم اسم پسر آینده ام محمد علی بزارم 😭😭😭😭😭😭 خداروشکر منم در تاریخ ۲۵ آذر بی بی چک مثبت شد ایشالا این حال خوش منو نصیب همه منتظران بکنه

راستش تجربه اینی ک میگی رو ندارم ولی بنظرم ب حرف دکترت گوش کن و نگران نباش چون لکه و اینام ک نداری.

این استرس بیشتر برات ضرر داره ها

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ساک حاملگی رو ندید هفته چهار ؟ الان چندی؟

۴ هفته هم نبودم با آخرین پریودی حساب کردم وقتی ۲ هفتمم نبود

واسه مادر شدنم دعا کنین جون عزیزتون اسم کاربریم همینطور زدم چون دوست دارم اسم پسر آینده ام محمد علی بزارم 😭😭😭😭😭😭 خداروشکر منم در تاریخ ۲۵ آذر بی بی چک مثبت شد ایشالا این حال خوش منو نصیب همه منتظران بکنه

برای چی آمپول زدی خوب شد

لگن درد

من درد لگن رو تا اخربارداریم داشتم

از کی شروع شد

به خاطر پوکی استخوان یا چیز دیگه چه آمپولی زدی

احتمالا دیسک دارم

هفته ۴ خیلی زود رفتی هنوز کیسه زرده هم نشده بود نگران نباش دو هفته دیگه برو سونو ان شاالله هم داخلیه هم قلبش تشکیل شده تو بارداری دردا عادیه تا زمانی که غیرقابل تحمل بشن

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40