2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145777 بازدید | 875 پست
بله ولی خانوادم نظر دیگه ای دارن درمورد پولبرادرشوهرم ادم خوبیه ولب متاسفانه۳سال ازم کوچیکتره دوس دا ...

۳سال چیزی نیست اگه آدم خوبیه بخاطربچه ات سعی کن کناربیای باهاش ولی زمان بده باهم آشنابشین تامهرتون به دل هم بیفته 

نه طرز فکرت اشتباهه اگه علاقه ندارید هرگز ازدواج نکنید خدایی نکرده سرنوشتت میشه مثل من و برادرشوهرم

کسی دیدی عاشق برادرشوهرش باشه یا درمقابل عاشق زنداداشش باشه خب صددرصد ن پس برای من فقط اجباره حالا ازبرادرشوهرمم هیچ خبری ندارم خب مسلماایشونم مثل من!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر بدم از این ایموجی میاد حس میکنم کسی اینو میفرسته میگه برو بابا دلت خوشه خودت خوشگلی اما چقدر تو ...

از دیشب هرکه دیده اینو گفته به شوهرم نشون دادم چشمامو گفتم غم دارن چشمام ؟سرشو تکون داد گفت نه فکر نکنم (البته خیلی بی احساسه شوهرم )خخخخ

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

۳سال چیزی نیست اگه آدم خوبیه بخاطربچه ات سعی کن کناربیای باهاش ولی زمان بده باهم آشنابشین تامهرتون ب ...

بله چیزی نیس و حس میکنم ایشون ازنظرعقلی خیلی بزرگترازسنشون هستن نمیدونم بعدسال همسرم قراره مطرح بشه باایشون تاببینیم چی پیش میاد

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
کسی دیدی عاشق برادرشوهرش باشه یا درمقابل عاشق زنداداشش باشه خب صددرصد ن پس برای من فقط اجباره حالا ا ...

ای بابا زندگی بی عشقو میخوای چکار؟میسوزی مثل من که ....

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

سلام  آموزش رایگان خیاطی دارم کانال زدم لینگش تو امضام هست

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

قدم های بعدی

براشم توضیح بده که علت جداییتون چی بوده 

براش بگو چقدر پیگیرش بودی ولی نذاشتن که بهم برسین 

برات آرزوی موفقیت میکنم امیدوارم دلش نرم بشه 

هرچند دو حالت داره یا انقدر تو گوشش خوندن یه حالت نفرت گرفته یا از بس تنهاس حالت غریبی داره بهش نزدیک شو باهم یه قرار بذارین همو ببینین براش کادو بگیر خلاصه خودت بهتر میدونی

نکنی این کارو حس ترحم بهش میدهدختر بچه ۵ ساله که نیست

در حد معقول نه که پیاز داغشو زیاد کنم و ...

نکنی این کارو حس ترحم بهش میدهدختر بچه ۵ ساله که نیست

تازه اولش از قربون صدقه هات خوشش بیادم بلافاصله بعد فهمیدن اینکه مادرشی حتما ردت میکنه

میگه فکر کردی با چهار تا قربون صدقه تو دایرکت برام مادری میکنی؟

فاطمه ام دختر روستا ✨
ای بابا زندگی بی عشقو میخوای چکار؟میسوزی مثل من که ....

من یه بارعشقو تجربه کردم کنارهمسرم همه چیو کنارش تجربه کردم برای باردوم نمیخام دیگه همینکه پسرم خوشحال باشه خوشبخت بشه من غمی ندارم البته نمیخام اون پسر بیچاره هم بسوزه بابد مطمئن شم کسی تو زندگیش نیس!

براشم توضیح بده که علت جداییتون چی بوده براش بگو چقدر پیگیرش بودی ولی نذاشتن که بهم برسین برات آرزوی ...

اون جنوبه من غرب امکان قرار گذاشتن نیست عزیزم

سلام..عزیزم

مطمئن باش شناخته..چون قبلا عکستونو دیده

هنگ کرده

به نظر من اون ایموجی یعنی اومدی حالا چرا......!!

اون که خبر نداره چطور رفتی چی کشیدی ولی حق بده اونا پیش دشمنان بزرگ شدن هرچند عمو و زنعمو 

اما مادر گاهی بچه هاشو تحمل نداره چه برسه.......

اینکه بلاک نکرده یعنی میخوامت

ولی حق بده همون طور که اینهمه سال نداشتمت نمیدونی چطور تو چه شرایطی بزرگ شدم.. بزار باهات قهر باشم

اگ تو دل شکسته ای منو داداشم یتیم بودیم کنار زنعمویی که چشم دیدنمونو نداشته ولی با پنبه سر برید

عکس خودتو دیدم برا بچه هات گریه کردم و الانم دارم با گریه تایپ میکنم

چقدر زیبا هستی الان درک میکنم همسر الانت جذبت شده

و برادرشوهرت طمع کرده

بنظرم ای دی اینجا رو بده ببینه

نترس اگ قراره بلاک کنه یا ادامه بده حداقل بدونه چیا شده

احتمالا اونا بهت تهمت هایی هم زدن مثلا گفتن با دایی در ارتباط بوده....من حس میکنم پسرت بخاطر این بلاک کرده شمارو

بهت چند وقت پیش درخواست دوستی داده بودم کاش قبول میکردی تو ایتا بهت پیام میدادم و از اوضاعت مطلع میشدم

اینجا فقط بخاطر شما و کاربر زردیس سر میزنم و چک میکنم میرم

من یه بارعشقو تجربه کردم کنارهمسرم همه چیو کنارش تجربه کردم برای باردوم نمیخام دیگه همینکه پسرم خوشح ...

خدا کمکت کنه روح همسرتم شاد 🖤🌹