2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145679 بازدید | 875 پست
خدا کمکت کنه روح همسرتم شاد 🖤🌹

فداتشم عزیزم دعاکن دلشکسته ای که کنارپسرم بمونم برای همیشه

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام..عزیزممطمئن باش شناخته..چون قبلا عکستونو دیدههنگ کردهبه نظر من اون ایموجی یعنی اومدی حالا چرا.. ...

عزیزم لطف داری منم بغض کردم فهمیدم زن عموت بزرگتون کرده خب دیگه شما هم مثل بچه های من تقدیرتون شوم بوده عزیز دلم گذشته ها گذشته ان شالا از این به بعد زندگی خوش و خرمی داشته باشی 💚💚💚💚

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

پسرشم مثل پسر شما نظامیهانشاالله برا شما این شکلی نشه

توکل به خدا زور خودمو میزنم تا خدا چی بخواد

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من ایموجی رو ندیدم اگه ایموجی سکوته شاید از ترس عمو یا شک شدن خودش حرفی نداره نمیدونه چی بگه

اینه عزیزم من بهش میگم ایموجی خنثی😑

تازه اولش از قربون صدقه هات خوشش بیادم بلافاصله بعد فهمیدن اینکه مادرشی حتما ردت میکنهمیگه فکر کردی ...

نه دیگه اونقدر ناشیانه عمل نمیکنم