2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 145857 بازدید | 875 پست
این عزیزم 😑لطف کن برداشتتو بگو

یکی به من این ایموجی رو بده ، احساس میکنم میخواد بگه : چی بگم؟ حرفی ندارم.  ولی اگه نخواد صحبت کنه کلا بلاک و والسلام. ولی فکر کنم یه مقدارم کنجکاو شده باشه بیشتر از شما بدونه که بلاک نکرده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه ربطی داره ما یکی از اشناهامون مامانش از پدرش طلاق گرفت و زن باباش بزرگش کرد و پدرش هم نظامی نبود ...

وای خدا نکنه این بلا سر من و دخترم بیاد

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یعنی اگه شما به اجبار از مادرت دور میشدی الان حسی بهش نداشتی ؟

بستگی به سنش موقع جدا شدن داره مامان جان! بچه دو ساله چی می‌فهمه؟ 

قطعا اونی که بزرگش کرده تا به این سن براش عزیزتره

خصوصا اگه آزار ندیده باشه از سمتشون

یکی به من این ایموجی رو بده ، احساس میکنم میخواد بگه : چی بگم؟ حرفی ندارم. ولی اگه نخواد صحبت کنه ک ...

بله حس خودمم دقیقا همینه

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یعنی اگه شما به اجبار از مادرت دور میشدی الان حسی بهش نداشتی ؟

نه 

وقتی خودش رفته تعهد محضری داده همین که متنفر نیستم لطف کردم

فقط بی تفاوتیه

حالا که دم عروسیمه هم ترجیح میدم آرامش زندگیم بهم‌ نریزه

بستگی به سنش موقع جدا شدن داره مامان جان! بچه دو ساله چی می‌فهمه؟ قطعا اونی که بزرگش کرده تا به این ...

ولی مادرش منم من به دنیاش آوردم از پوست و خون و استخون منه قیافش شبیه خودمه اینا چی باعث نمیشه گرایش داشته باشه سمتم ؟