2777
2789
عنوان

اینستا با فیک به دخترم پیام دادم عکسمو براش رد کردم این چه جوابیه داده

| مشاهده متن کامل بحث + 144670 بازدید | 875 پست
شما همسرتون ازدواج مجدد کرد؟دخترتون هنوز پیشتون من قبلنا تاپیکاتو میخوندم

بله ازدواج کرد . و دخترم از اول پیشم بوده دیگه الانم هست حضانت کامل گرفتم 

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
منم نمی تونم تصور کنم 💔 من خودم تو همچین شرایطی روانی میشم پای بچه ی آدم وسطه شوخی نیست .عمو خر کی ...

خب اگه تو این شرایط بودم تو این سن و سال شهامت این کارو داشتم عزیزم بچه سال بودم ۲۱ سالم بود ترسو بودم و بی اراده وابسته به خانوادم بودم از خودم اختیاری نداشتم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زنده باشید هردوتون دختر مادری

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

دوباره بذار لطفا

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
منم نمی تونم تصور کنم 💔 من خودم تو همچین شرایطی روانی میشم پای بچه ی آدم وسطه شوخی نیست .عمو خر کی ...

وای فک میکردم فقط خودم از این فکرا دارم😂ولی بازم خیلی به فرهنگ و طرز فکر اون قوم بستگی داره

اقایون یسری از قوم ها ک نمیخوام اسم ببرم روانی و جانی ان اگ میگن میکشیم واقعا میکشن کاری به نسبت و احساستشون ندارن ایشون فک کنم بیشتر از خودش به فکر جون بچهاشون بوده 

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
عزیزم بچه هام ۱۹ سالشونه بچه نیستن به احتمال زیاد تحقیق کردن و پرسیدن در مورد من فهمیدن به خاطرشون ز ...

فکر میکنی اونایی عزیزم  چیزای رو فهمیدن که اطرافیان بهشون گفتن  و واز دید فامیل پدریشون  به اتفاقای پیش آمده نگاه میکنند نه از دید شما

به نظرم این راهو امتحان کن ضرر که نداره بزار از زبون خودت همه چیزو بفهمن  اصلا یه فایل صوتی  درست کن و..

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین
خب اگه تو این شرایط بودم تو این سن و سال شهامت این کارو داشتم عزیزم بچه سال بودم ۲۱ سالم بود ترسو بو ...

حالا من مثلا الان ترسو و محتاط شدم مثلا عزیزم وگرنه توی سن کم که دیوونه تر بودم تازه 😅🤦‍♀️

میگم میشه بگید که چرا و به چقی عموشون تونسته حضانت بچه های شما رو بگیره ؟

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

ممنون عزیزم همچنین شما و بچه های گلتون🌸

خب اگه تو این شرایط بودم تو این سن و سال شهامت این کارو داشتم عزیزم بچه سال بودم ۲۱ سالم بود ترسو بو ...

سوتفاهم نشه ما شما رو قضاوت نمیکنیم فقط از دیدگاه خودمون به قضیه نگاه میکنیم بهرحال بودن تو چنین شرایطی با تصور کردنش خیلی فرق داره

تاسف چرا ؟

ای بابا جالبه نمیدونید چرا باید تاسف بخوره

دختره بالغ شده داره ازدواج میکنه 

تازه میگی گذشته ها گذشته!!

حانم محترم گذشته برای شما گذشته

الان هم یه غریبه هستی که میخوای گند بزنی به آرامش الانش

همونجور که توی کودکی گند زدی به زندگیش

رهاش کن بذار زندگیشو کنه

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔

خودتم اگه مورد خوب دیدی ازدواج کن

بهتر که جدا شدی اون چیزی شما تعریف میکردی معلوم بود یه ادم سطحی نگرو...

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین
وای فک میکردم فقط خودم از این فکرا دارم😂ولی بازم خیلی به فرهنگ و طرز فکر اون قوم بستگی دارهاقایون ی ...

اتفاقا طرف منم از اون شرها و لات ها بودن حالا ما خانواده ی فرهنگی و آروم 😐😑😂 ولی من این چیزا حالیم نیست پای بچه و خانواده که بیاد وسط از همه لات تر میشم😐🤦‍♀️

اتفاقا طرف منم از اون شرها و لات ها بودن حالا ما خانواده ی فرهنگی و آروم 😐😑😂 ولی من این چیزا حالی ...

گنگت بالاس😂

نه خداروشکر طرف ما زنا شر ترن تا مردا😂

خودتم اگه مورد خوب دیدی ازدواج کنبهتر که جدا شدی اون چیزی شما تعریف میکردی معلوم بود یه ادم سطحی نگر ...

من که دیگه اصلا نمی خوام و نمی تونم 🤦‍♀️

سطحی نگر ، لات ، سطح فکر و فرهنگ پایین و...