2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس واجب شد منم برم حرز امام جواد و بخرم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
منم از حرز امام جواد (ع) چندتا تجربه مشابه شما دارم و کاملا میپذریم وقتی میگید اثر همراه داشتن اون د ...

بله درسته واقعانم اینجوریه کسی ک با دعای شیطانی و شر سر و کار داشته باشه متوجه میشه 

خیلی آدم مومن دیدم ک خودشون حرز مینویسن

منم از حرز امام جواد (ع) چندتا تجربه مشابه شما دارم و کاملا میپذریم وقتی میگید اثر همراه داشتن اون د ...

میشه تجربه های دیگتون از حرز رو بهم بگید

باعث نشده بعضی آدمهارو خیلی بیشتر بشناسید؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

پس واجب شد منم برم حرز امام جواد و بخرم

من آدم معتقدی نیستم اینم هدیه بوده

ولی بهش اعتقاد دارم جدی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یکبار دیگه 

کسی به من مراجعه کرد و از زندگیشو یکسری مشکلاتش مینالید و میگفت قبلا توی بحث دعا و این داستانا بوده که ضربه شدیدی خورده و میخاد توبه کنه 

من به داستانایی که تعریف میکرد ذره ای اعتقاد نداشتم ولی محض دلسوزی درخواست دادم یک دعا مثل دعای خودم براشون بیارن که اگه واقعا اتفاق بدی هم اطرافشون هست دفع بشه 

غافل از اینکه این آدم نه تنها نمیخاست توبه کنه که کاملا در خدمت این داستانه و با برنامه و این داستانا میخاست حس حمایت منو جلب کنه و منم بیره توی این ورطه که اینو بعده ها فهمیدم 

خلاصه این بزرگواری که قرار بود دعا رو تهیه کنه و بفرسته یه کانالی داشت به محض اینکه کار دعا رو تموم میکرد توی اون کانال اعلام میکرد

شبی که قرار بود دعا برای این شخص نوشته بشه من خوابیده بودم توی اتاق 

نزدیکهای صبح من توی خواب اون شخص رو دیدم و بهم گفت میخای موکل امو صدااا کننننم (این جمله اش کش اومد) و من در لحظه خودمو از بیرون جسمم از سه کنج اناق میدیدم که میخام بیدار شم ولی قدرتشو ندارم و انگار روح از بدن من داره خارج میشه...کاملا بیرون بدن خودمو اتاق رو میدیدم ولی هیچ قدرتی نداشتم و در حال مرگ واقعی بودم چیزی که تا بحال تجربش نکرده بودم و هر وقت تعریفش میکنم مو به تن خودم سیخ میشه... چند دقیقه ای این حال بد بود که صدای نوتیفیکیشن گوشی منو از خواب بیدار کرد! خیس عرق سرد بودم و تند تند حالت خفگی نفس میزدم یکم ارومتر که شدم گوشیمو چک کردم.... یه پیام اومده بود....ساعت ۴ صبح دم اذون....آقای فلانی دعای حرز شما همین الان کتابتش تموم شد.... من هیچوقت به این چیزا اعتقاد نداشتم و همیشه میگفتم خرافاته

یکبار دیگه کسی به من مراجعه کرد و از زندگیشو یکسری مشکلاتش مینالید و میگفت قبلا توی بحث دعا و این دا ...

دعای عجیبیه

جدی خیلی تاثیر داره؟ من دارمش استفاده نکردم اخه من قبلا یه گندی زدم خیلی استرس دارم

والا من تاثیرشو دیدم میگم من اصلا معتقد نیستم ولی این دعای خاصیه انگار

راستش من اون موقع بچه بودم رفتم از یه پیجی دعا گرفتم گفت یه ایه از بقره بخون فلفل سیاه دود کن البته ...

بیخیال چیزی نیست

اگر دوست داشتی حرز و بگیر ولی جای معتبر

میشه تجربه های دیگتون از حرز رو بهم بگیدباعث نشده بعضی آدمهارو خیلی بیشتر بشناسید؟

من اوایل به بازو میبستم 

و میگن برای اینکه خاصیت دفع شیاطین رو کامل داشته باشه حتما و حتما باید به بازو راست بسته بشه 

ولی من چون به بازو میبستم باعث میشد بقیه توجهشون جلب بشه و یا به جایی گیر میکرد و باز میشد تصمیم کرفتم توی کردنم بندازم

توی این مدت زندگی خیلی بهتری از لحاظ رزق و روزی و انرژی داشتم، جرئت و آرامش بیشتری دارم، و همه بعد از ورود من به هر جمعی بالاتفاق نودشون اعتراف میکنن یه آرامش خاصی همراهته، راجع به شخصیت آدما تجربه خاصی ندارم ولی خیلی راحت انرژی آدمای بد رو درک میکنم ولی هی به خودم تشر میزنم تو حق نداری کسیو قضاوت کنی توی ذهنت شاید این آدم از تو بهتر باشه و تو اشتباه میکنی، ولی خب اون آدما هیچوقت توی دلم نمیرن 😂

من اوایل به بازو میبستم و میگن برای اینکه خاصیت دفع شیاطین رو کامل داشته باشه حتما و حتما باید به با ...

متاسفانه منم ادم شناس خیلی دقیقی ام از بعد حرز بیشتر هم شده

دعای چاپی حرز امام جواد هم هست

من ندیدم 

و چون مشخصا برای شما نوشته میشه و اسم و مشخصات شما توش نوشته میشه و باید روی پوست آهو و ذبح حلال و به سری شرایط اینجوری باشه فک نمیکنم چاپی اش فایده ای داشته باشه

دوتا حرز امام جواد داریم 

یه حرز کوچیک که چندخط دعاست از زبون امام جواد توی اینترنت و مفاتیح هست میتونید بخونیدش یا همراهتون داشته باشید موثره

یه حرز کبیر هست که معروفه روی پوست مینویسن با مشخصات شما و باید به بازو ببندید