2777
2789
عنوان

کسی هست با زمین نشستن پا درد بگیره

70 بازدید | 23 پست

روی زمین ک می‌شینم میرم جایی توی رونم و مفصلش شدید درد میگیره تا چند روز 

چون خونمون اصلا من رو زمین نمیشینم 

قبلا سیاتیک داشتم الآنم گاهی میگیره 

همین الآنم درد دارم 

کسی هست اینطور باشه ممنون میشم بگید چکار کنم

اینم بگم وقتی میخام بخپابم همیشه به همین طرفم که درد داره به پهلو 

یکم اضافه وزنم دارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با نشستن روی زمین کمردرد میگیرم

باید حتما یه متکا زیرباسن مبارک باشه  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزیزم منم عین توام

خوب باید چکار کنیم

من تا حالا عکس هم گرفتم 

دکتر رفتم چک کرد

قرص داد کامل خوب شدم

الان جایی میرم روم نمیشه بلند بشم

از بس درد میگیره پاک

رو زمین بشینم.پا شم.زانو درد میشم.منم زانو راستم تصادفیه.کل پام درگیره.رو زمین بخوابم بدتر میشه.ولی ...

آفرین منم رو زمین فقط مشکل دارم

بدبختی خونه نامزدم میرم عشق زمینن اونا منم مجبورم بشینم تا چند روز به خودم میپیچم 

توالت ایرانی هم برم دیگه هیچی

شاید مفصل لگن اذیت میشه

فقط رو زمین بشینم اینطور ها

یادمه یبار شدید عصبی شدم‌ی رگ تو رونم قفل شد نمی‌تونستم صاف کنم

از اون تاریخ هراز گاهی اینطور میشم 

خوب باید چکار کنیممن تا حالا عکس هم گرفتم دکتر رفتم چک کردقرص داد کامل خوب شدمالان جایی میرم روم نمی ...

پاتو جمع نکن.مبل.میز ناهر خوری تخت خواب.باید داشته باشی.هر چند خونه ات هم کوچیک باشه.توالت فرنگی نصب کن.کف پات اگه صافه از جایی که لوازم پزشکی میفروشن بخر و کفش یه سایز بزرگتر بگیر و کفی کفش رو عوض کن.مخصوص بزار.زیاد سر پا نباش.کفش پاشنه بلند نپوش.ماشین ظرفشویی بخر.زیاد پیاده روی نکن.حتما باشگاه برو‌ رشته پیلاتس.

پاتو جمع نکن.مبل.میز ناهر خوری تخت خواب.باید داشته باشی.هر چند خونه ات هم کوچیک باشه.توالت فرنگی نصب ...

پله زیاد نرو.اگه واریس داری جوراب واریس روزا بپوش.هر شش ماه کله پاچه خوبه منبع کلسیم هست.وزن کم کن.ماکارونی و برنج هندی و نان کن کن.شیرینی و شکلات کن کن.غذا سالم بخور.صبح ارده و شیره قاطی کن.میوه و سبزی.آجیل.

آفرین منم رو زمین فقط مشکل دارمبدبختی خونه نامزدم میرم عشق زمینن اونا منم مجبورم بشینم تا چند روز به ...

توالت فرنگی از داروخانه هم میشه خرید.اونجا هم پاتو دراز کن.چیزی رو پات بکش.چکاب بده.ببین ویتامین د کنم نداری.هر هفته یه دونه قرص ویتامین د پنج هزار بخور یکی هم بده نامزدت.ماهی هم عالیه.عشقتون پایدار نامزدیت مباااارکتون باشه💖🌹🥰☘️

ویتامین د زیاده رویش خوب نیست عزیزمحالا یکی زده بود روغن شتر مرغ اصل عالیه فعلا سیاه دونه میزنم

من چکاب دادم گفت فقط د کم داری.هجده بود.گفت باید حدود هفتاد باشه .دو ماه قرص خوردم.دوباره آزمایش دادم.و اندازه بود.ویتانین د کم باشه افسردگی میاره.پا درد و ریزش مو ..