2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب زیادن و نرمالن توی شهر ما. ولی برای بقیه عجیبساکیپامرغیلیموییپنیریروغنیکلبی(به معنای سگ)سگ وَندشا ...

سگوند رو جدا جدا نمینویسن😁

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته...
سیاوش بیچاره.....اومده بود دم خونه با پدرم کار داشت....هی گفت بیچاره ام....گفتم خدا کمکت کنه برو از ...

🤣🤣🤣🤣🤣واییی خدااا

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

خب زیادن و نرمالن توی شهر ما. ولی برای بقیه عجیبساکیپامرغیلیموییپنیریروغنیکلبی(به معنای سگ)سگ وَندشا ...

فامیلی معنی سگ براتون عادیه؟

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

اوایلکه تازه معلم شده بودم میرفتم هویزه تدریس میکردم. نصف شاگرادام فامیلشون ساکی بود. بعضیاشونم صاکی. من بقدری برام عجیب بود ولی بعدش عادی شد برام. اسمای کوچیک پدراشونم بعضیاشون عجیب بود مثلا اسم پدر عیاش، یا شنیشل یا شنشول. جالبه معنیاشونم نمیدونستن چیه؟ 

چه قدر بیشعورین شما خجالت خوب چیزیه

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

خودتون چرت ترین ادمایی دنیایین 

فامیلی بقیه مسخره میکنین

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست