2777
2789
عنوان

از سرفه خشک دارم میمیرم کمک

70 بازدید | 13 پست

۵روزه اینقدر سرفه خشک بزرگ میکنم سینه ام میخاد کنده بشه

اموکسی کلاو.مونته لوکاست.۴تخم اسپری شربت کتوتیفن شربت دیگه 

اصلا نابودم بخدا

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

منم این ویروس جدیده رو گرفتم سرفه خشک نابودم کرده بود هر چی بگی از گیاهی و دارو خوردم سه بار رفتم دکتر بار سوم دکتر بهم قرص ژلوکاف داد خوب شدم خدا خیرش بده 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
منم این ویروس جدیده رو گرفتم سرفه خشک نابودم کرده بود هر چی بگی از گیاهی و دارو خوردم سه بار رفتم دک ...

عکسشا نداری؟ روزی چند تا میخوری چ موقع از روز

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم این ویروس جدیده رو گرفتم سرفه خشک نابودم کرده بود هر چی بگی از گیاهی و دارو خوردم سه بار رفتم دک ...

ژلوکافت چند 

عدد کنار ژلوکافته چند بود

عزیز دکتر اخریه فقط همینو داد؟؟ یا دارو دیگه هم داد

عکسشا نداری؟ روزی چند تا میخوری چ موقع از روز

عکسشو سرچ کن میاد چون تو تختم لامپ روشن کنم پسرم بیدار میشه 

هر 8ساعت یک دونه ولی من سه تاشو خوردم دیگه کلا سرفم قطع شد 

من قرص لوراتادین سیتیرزین مونته لوکاست فکسوفنادین شربت اکسپکتورانت بروم هگزین دیفن هیدرامین قرص کوریزان کولداکس 

4تخمه شکر تغار عناب به دانه دمنوش به دمنوش سیب  و ....هر چی بگی خوردم خوب نمیشدم این روم جواب داد 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
عکسشو سرچ کن میاد چون تو تختم لامپ روشن کنم پسرم بیدار میشه هر 8ساعت یک دونه ولی من سه تاشو خوردم دی ...

چ دکتر خوبی بوده طرف.دارو دیگه نداد بهت؟

عزیز دکتر اخریه فقط همینو داد؟؟ یا دارو دیگه هم داد

بار سوم اینو با شربت اکسپکتورانت داد به خدا نوشتم چیا خورده بودم نابود بودم نفسم در نمیومد حالا شمام امتحان کن شاید خدایی کرد رو شما هم اثر گذاشت 

بار سوم اینو با شربت اکسپکتورانت داد به خدا نوشتم چیا خورده بودم نابود بودم نفسم در نمیومد حالا شمام ...

الان شربت اکسپوکترانت دارم بخورم ۱ساعت پیش سیریزین خوردم الانم اسمری زدم

نخود رو بایه مقدار پیاز نگینی شده وخام.  نمک فلفل سیاه  لیمو عمانی. بذار خوب بپزه.  تا کاملا نرم شه.  با ابلیمو اگه داشتی گلپر و اویشن.  بخور.   فورا خوب میشی.  چندین مرتبه بخور.  اب رو اتیشه

اگه‌حیوون بودم دوست داشتم 🦊🦊🦊🍂🍂🍁روباه باشم🍂🍂🦊🍁🍁🍁خیلی کیوته