2777
2789
عنوان

دارم میمیرم ریاضی هیچی بلد نیستم😞💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا امتحان نهایی اریان حیدری ببینهمونو ببینی نمونه سوال هارو حل کنی مطمئن باش نمره خوبی میگیری بزن ت ...

وقت کمه💔💔

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
اره

عزیزم توابع راحته بشین بخون . توابع دامنه تابهع رو گرفتن کاری نداره  ۲ نمره اونه فقط . بعد حد هم کاری نداره بخون . مجموعه ها عم دارید فکر کنم مشتق ماکزیمم و‌مینییمم تابع عطف 

من با کرمی ویدیو دیدم مشتقو تابع اینارو هیچی بلد نبودم یکم جا افتادم ولی اصلا تمرین نکردمفصل یکو تاز ...

بخونیم

عزیزم توابع راحته بشین بخون . توابع دامنه تابهع رو گرفتن کاری نداره ۲ نمره اونه فقط . بعد حد هم کار ...

۵ نمره فقط مشتقه

مشتق اصن اون چیزی نیس ک بچه ها فک میکنن خیلی راحت تره

حیفففف معلمای بدرد نخوری داشتیم

مباحث مهم ریاضی دوازدهم با اینکه ۲۱ سال میگذره توابع حد .مشتق .توابع . انتگرال . توابع دامنه توابع م ...

پیدونم اینان ولی خب بلد نیستم😭💔

خیلی ماها گناه داریم بخدا🫠من خودم کلی بدبختی کشیدم که به این روز افتادمحالا هی این امتحانا پارازیت ...

هعی:)

عزیزم توابع راحته بشین بخون . توابع دامنه تابهع رو گرفتن کاری نداره ۲ نمره اونه فقط . بعد حد هم کار ...

اره اینارو داریم ریاضی دوازدهم ترکیبیه واقعا ادم هیچی نمیفهپه ازش

۵ نمره فقط مشتقهمشتق اصن اون چیزی نیس ک بچه ها فک میکنن خیلی راحت ترهحیفففف معلمای بدرد نخوری داشتیم

مشتق کاری نداره 

یخورده مثلثات مشتق سخته سینوس و کسینوس بعد ۲۱ سال منو یاد اون موقع ها انداختید میگه دقم برای اون مغز  تنگ شده 

اسی قبول کنواسه فقل تابع یه صفحه جزوه واست میفرستم تو تل اگه میخای ببین چقد راحتهبعد بشین تمریناشو ح ...

قبول کردم