2777
2789

مادرشوهرم ادم خوبیه خیلی هوای بچهاشو داره ولی جاریم ازش خوشش نمیاد همش پیش شوهرش از مادرشوهر بد میگه شوهرشم نمیگه این مادرمه پشت بند حرف زنش بدگویی مامانشو میکمثنه و فحششم میده من نارحت شدم خدایی چن بار که پیششون بودم و شنیدم ولی یه بار من خواستم گله ای مامان شوهرمو بکنم چنان شوهرم پشت مادرشو گرفت و من و مقصر کرد که شوکه شدم خدایی تقصیر مادرشم بود

هرچه دادم به اوحلالش باد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کار شوهرت درست تره

طبق تجربه من مردی که حرمت مادرشو حفظ میکنه، حرمت زنش رو‌هم حفظ میکنه

شوهر خودم که اینجوریه، اجازه نمیده بد خانوادشو بگم

از اون‌طرف به هیچ کسم احازه دخالت تو زندگیمون و یا بی احترامی رو‌نمیده

جاریت بی دلیل نیست که خوشش نمیاد حتما ناراحتش میکنه شوهرشم مادرشو بهتر از تو میشناسه

مادرشوهرم ماهی پنج میلیون میرزه حساب من همون اندازم‌میده به جاریم

راه براه هدیه‌میخره براماو‌بچه ها همیشه پیش شوهرا پشت مارو گرفته الان بدی این زن چیه؟

هرچه دادم به اوحلالش باد
مادرشوهرم ماهی پنج میلیون میرزه حساب من همون اندازم‌میده به جاریمراه براه هدیه‌میخره براماو‌بچه ها ه ...

بگو که رویا نیست

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

کار شوهرت درست ترهطبق تجربه من مردی که حرمت مادرشو حفظ میکنه، حرمت زنش رو‌هم حفظ میکنهشوهر خودم که ا ...

دقیقا ازونورم‌کسی جرات نداره بگه بابا چش زنت ابرو  ولی اون برادر شوهرم اینطور نیست پیش مادرشم‌پشت زنشو خالی کرده ولی دور از چشم زنش

هرچه دادم به اوحلالش باد
جفتش میگم نه به اون نه به این

یک خانم عاقل و بالغ و با سیاست در مورد خانواده همسرش نه پیش همسرش نه جاریش بدگویی نمیکنه 

مشکلی بود بیا اینجا ناشناس درد و دل کن 

خودشما به شخصه مادرت مقصر باشه همسرت وایسه جلو شما از مادرت بد بگه طرف همسرت میگیری ؟

نمیشه سخته سکوت کنی 

جاریت و برادرشوهرت وقتی از بدی هاش تعریف میکنن چی میگن؟حتما چیزی هست که بگن

مثلا مادرشوهرم یه دوستی داره خیلی باهم خوبن رفته بودن پیش ارایشگر دوست حاریم اون ارایشگرم بی احترامی کرده بود به دوست مادر شوهرم مادرشوهرمم ناراحت شده بود و دعولش کرده بود که حق نداری با دوست من اینطور حرف بزنی 

حالا جاری من ب شوهرش میگفت مامانت سلیطست چرا دوست‌منو دعوا کرده به‌چه حقی  شوهرشم‌میگفت‌مامان‌من زن‌کثیف و عوضیه چیکارش‌کنم باید یه روزی مث سگ بشورمش 😐😐

هرچه دادم به اوحلالش باد