2777
2789
عنوان

مادرشوهرم رفت جلو‌ نشست

| مشاهده متن کامل بحث + 12855 بازدید | 296 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین به همسرت مشکل کل این مسئله همسر هست که اون باید جوری رفتار کنه که زنش پیشش بشینه

بله عزیزم درسته

ولی در کل همیشه به دوستامم میگم الانم کاملا دوستانه گفتم حتی شده الکی به خانواده همسر احترام بذارید و جلوی شوهر ازشون تعریف کنید

اینجوری هیچوقت شوهرتون حرف منفی از شما نشنیده

بخاطر همین اگه خانوادش چیزی بگن قطعا از شما دفاع میکنه

درسته که بزرکتر باید جلو بشینه و اینجا هم باید پدرشوهر مینشست ولی من متاسفانه خیلی دیدم که مادرشوهر میرفت جلو مینشست و یه حس غرور و پیروزی داشت و خوشحال بود که عروس پشت نشسته و مثل احمق ها هم خوشحال بود انگار فکر میکرد چه کار بزرگی تو خراب کردن رابطه پسر و عروسش داره میکنه

زیاد بهت برنخوره ، شب عروسیم مادر شوهرم اومد نشست تو ماشین ما

من بعد از عقد سه تا خواهر شوهرم نشستن تو ماشین عروس به شوهرم گفتم چرا اینجوری کردن خندید گفت همین که پیادت نکردن بگن خودت بیا خداتو شکر کن اینا خیلی پروعن 😂😂😂

فکر کنم شماام در آینده سراین مسائل قراره خون به جیگر عروستون کنید. کسی نرفت اون مادرشوهرو از صندلی ج ...

من با عروس و پسر جایی نمیرم خدا نگهداره شوهرمو 😅 

ولی شما انگار بد خون ب جیگر شدیا🤣 سخت نگیر عزیزم میگذره 

من بعد از عقد سه تا خواهر شوهرم نشستن تو ماشین عروس به شوهرم گفتم چرا اینجوری کردن خندید گفت همین که ...

🤣🤣🤣🤣فکر نمیکردم کسی مثل منم پیدا بشه 

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 
من با عروس و پسر جایی نمیرم خدا نگهداره شوهرمو 😅 ولی شما انگار بد خون ب جیگر شدیا🤣 سخت نگیر عزیزم ...

ن نشدم. اینارو میخونم یادمیگیرم در آینده پسردار شدم جوری رفتار نکنم عروسم ازم ناراحت بشه جایی بدمو بگه. جوری باهاش رفتار میکنم که انتظار دارم باهام رفتار بشه.