2777
2789
عنوان

بحث منو شوهرم بهم گفت تو دزدی

260 بازدید | 28 پست

ما قرار بود طلا بفروشیم ماشین بخریم بعد شب یلدا اومدیم خونه و فکر کردیم دزد اومده طلا هارو برده (خودم جا به جا کرده بودم یادم نبود)زنگ زدیم پلیس اومد صورت جلسه کرد.بعد یادم اومد و پیگیری نکردیم (پلیسه خیلی میگفت کار یکی تو همین خونس دزدی و رفت رو مخ شوهرم)

خلاصه شوهرم فکر میکنه خودم از قصد قائم کردم که بهش طلا ندم برای ماشین

بحثمون شد کلی دری وری بهم گفتیم و حتی دست رکن بلند کرد

بعد اونجوری همون روز چندین بار زنگ زد و من جواب ندادم(محل کار شوهرم یه شهر دیگس)

چون عصابم خورد بود و منو کتک که نه ولی هول داده بود بهم تهمت زده بود روز زن بهم تبریک نگفت و بلاکم کرده بود (انگار دوست دخترشم مرد کلید میندازیم میای تو خونتم بلاک چیه)

الان یک هفته گذشته نه اون زنگ زد نه من خودش شرو کرده هی انبلاک میکنه اما من بازم پیام ندارم 

نظر شما چیه؟

تورو حضرت عباس لایک‌نکن😐💔دوستان ما چند تا کاربر هستیم که این اکانت رو زدیم برای تاپیک هامون که توی اکانت اصلی نپرسیم گفتم در جریان باشید 

شوهرت واقعا رو مخمه

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرت واقعا رو مخمه

خیلی زیاد 

خیلی بچس ۲۴ سالشه حس میکنم خیلی براش زودبود

تورو حضرت عباس لایک‌نکن😐💔دوستان ما چند تا کاربر هستیم که این اکانت رو زدیم برای تاپیک هامون که توی اکانت اصلی نپرسیم گفتم در جریان باشید 
تقصیر پلیسه

اره اون هی گفت کسی تو خونه برداشته فکر این مسموم شد

خودش میاد نگران نباش وقتی اومد شماهم غذا مورد علاقشون درست کن تمام بشه بحث

خیلی لجبازی خیلی مطمئنم‌میره پیس مامانش برا غذا این چیزا

من با هیچیش کار ندارم ولی مردا چرا جدیدا بلاک میکنن؟ چرا همه چی عوض شده 😂😂😐

همینننن مگه دوست دخترم :/

خودش مجبور شد انبلاک کرد

خیلیا الان ریپ میزنن ولی من به شخصه هیچ وقت از مردی که بخواد طلای زنش و سرمایه ببینه و بخواد بفروشه خوشم نیومده بعدشم این بچه بازیا چیه بلاک و ابنلاک شما تو یه خونه اید بشینید حضوری صحبت کنید اصلا گیریم طلا کار خودت بوده خب نمیخوای بدی باید تورو بزنه؟؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

منم جای همسرت باشم باور نکردم راستش که جای طلا رو عوض کنی و یادت نباشه...

تازع زنگ پلیسم بخوای بزنی و باز یادت نیاد

بیاد صورت جلسه و باز یادت نیاد

مگه میشه آخه؟؟؟؟

ممکن نیس

جای یک چیز بی اهمیت توی طاقچه رو که عوض نکردی که حواست نباشه و یادت نیاد.

یکم تجدید نظر کن