2777
2789
عنوان

بحث منو شوهرم بهم گفت تو دزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 28 پست
بهش بگو بشرطی طلا میدم که ماشین بنامم بزنی. اگر معذرت خواست جوابشو بده

معذرخواهی که نمیکنه 

ماشینشم بخوره تو سرش این هیچی نداشت من زنش شدم‌ به من‌میگه به خاطر مول اومدی با این که بابام کل خاندانش میخره 

اما این حتی یه ماشینم نداره طلاهم بابام خریده این باز میگه تو پول پرستی تو اگه خودت بری کار منو ول میکنی‌میری 

تورو حضرت عباس لایک‌نکن😐💔دوستان ما چند تا کاربر هستیم که این اکانت رو زدیم برای تاپیک هامون که توی اکانت اصلی نپرسیم گفتم در جریان باشید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدی یادت رفته بود؟! فعلا جواب شوهرتو نده صبر کن خودش پا پیش بذاره

اره خیلی استرس داشتم‌ببرنش هی ازنجا به اونجا جا به جا میگردم و اخریشو یادم نبود 

تورو حضرت عباس لایک‌نکن😐💔دوستان ما چند تا کاربر هستیم که این اکانت رو زدیم برای تاپیک هامون که توی اکانت اصلی نپرسیم گفتم در جریان باشید 
معذرخواهی که نمیکنه ماشینشم بخوره تو سرش این هیچی نداشت من زنش شدم‌ به من‌میگه به خاطر مول اومدی با ...

اگر طلاهایی که بابات خریده رو بدی بهش تا ابد دیگه گیرت نمیاد. اصلا نده. هرکی ماشین خواست خودش بره بخره

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
منم جای همسرت باشم باور نکردم راستش که جای طلا رو عوض کنی و یادت نباشه...تازع زنگ پلیسم بخوای بزنی و ...

اونم همین فکرو میکنه🥲

اگر طلاهایی که بابات خریده رو بدی بهش تا ابد دیگه گیرت نمیاد. اصلا نده. هرکی ماشین خواست خودش بره بخ ...

اصن مشکل من اینه چرا این باید فکر بکنه‌من به خاطر این که بهش طلا ندم تا جایی پیش میرم‌که پلیس زنگ‌بزنم بیاد وفتی طلا از خودمه راحت میتونم بگم نه چندین بار قبلش هم راحت گفتم نه اما این سری راضی بودم...

خیلی وقتا بقیه فکرا رو مسموم میکنن 

همسرم یه انگشتر داره که خیلی دوستش داره قیمتی هم نیست 

چند وقت پیش گم شد همه چی رو ریختم بهم و پیدا نشد کم کم مادرشوهرش شروع کرد نفرین کردن که خدا ازشون نگذره انگشتر پسرمو دزدیدن منظورش به من بود چون هر وقت منو میدید می‌گفت 

هرچی میگفتم گم شده می‌گفت نه یکی برداشتتش 

خلاصه فکر همسرم مسموم شد که نکنه واقعا یکی برداشتتش خونه ما هم به جز برادرمو پدرمو خانواده همسرم هیچکس نمیاد 

یه مدت بعد کمدو کشیدم کنار دیدم پشت کمد افتاده حالا اینجا هم فکر میکردن خودم برداشته بودم خودم باز آوردمش 

اصن مشکل من اینه چرا این باید فکر بکنه‌من به خاطر این که بهش طلا ندم تا جایی پیش میرم‌که پلیس زنگ‌بز ...

این سری هم اشتباه کردی. آدمی که به راحتی به زنش تهمت بزنه همون بهتر که بدون ماشین بچرخه. خیلی به مردا رو ندین پررو میشن. همیشه سرش منت بزار و حالیش کن که هیچی نیست

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
خیلی وقتا بقیه فکرا رو مسموم میکنن همسرم یه انگشتر داره که خیلی دوستش داره قیمتی هم نیست چند وقت پیش ...

بله درسته اما‌شنونده هم باید عاقل باشه

من هیچ وقت همچین‌فکری در پورد شوهرم‌نمیکنم‌مثلا اما اون این فکرو راجع بهم کرد

چراباید طلاهاتو بدی؟طلا مال خودته این رفتارشه وای به روزی شلوارش دوتابشه قهر نکرده به درک

چی بگم دوست داشتم‌ماشین بخریم‌اما اینجوری شد

بله درسته اما‌شنونده هم باید عاقل باشهمن هیچ وقت همچین‌فکری در پورد شوهرم‌نمیکنم‌مثلا اما اون این فک ...

عزیزم تو این سن همینن بیش تر به حرف بقیه گوش میدن تا شریک زندگیشون یه جورایی فکر میکنن می‌خوایم گولشون بزنیم 

عزیزم تو این سن همینن بیش تر به حرف بقیه گوش میدن تا شریک زندگیشون یه جورایی فکر میکنن می‌خوایم گولش ...

انشالله که درست بشه چون خیلی دوسش دارم