2777
2789

بچها خیلی خستم به خدا قصد انرژی منفی ندارم فقط میخوام یکم همدلی کنیم بچها اگر تو این وضعیت اقتصادی یکی مثل من مشکل روحی پیدا کنه بخواد بره تراپی و روانشناس چجوری میتونه هزینه تراپی رو جور کنه من نه شاغلم نه شوهرم اجازه کار کردن بهم میده هزینه های مشاوره سر به فلک کشیده تا جایی که الان اونطور که من میدونم برا یه ساعت حرف زدن ۶۰۰ تومن باید پول بدی مشاوره از ۶۰۰ به بالا یه جا پرسیدم مشاوره انلاین یه ساعت ۱ میلیون پول میگرفت به خدا چند جلسه رفتم به سختی هزینشو دادم ولی نتیجه نگرفتم واقعا تو این اوضاع اقتصادی اگر کسی مریض بشه چه روحی چه جسمی چجور میتونه خودشو درمان کنه حالا بازم مریضی های جسمی پزشکی هزینش کمتره به نظرم لااقل تحت پوشش بیمس روانشناسی که اصلا تورو خدا بگید باید چیکار کنم واقعا بریدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه چیزی بهت بگم عمل کن هر روز نماز بخون قران بخون روحیت خیلی بهترمیشه نمازشبم خوبه

بعد سعی کن بری بیرون واز مشکلاتت پیش کسی نگو دردت بیشتر میشه اینجا حرف بزن اما ب اشنا نگو چون هی اونارو ببینی یاد اوری میشه برات

باشگاه رو یادت نره ورزش کح

بت بگم بخاطر پول مشاوره چهقد استرس کشیدم باورت نمیشه انقد که دیدم به جای کم شدن بیماریم شدت پیدا کرد 

یه مشاور بم گفت میتونی بدون هزینه بیای مابرای کسایی که بودجه ندارن یه تدبیرایی پیش گرفتیم ولی نرفتم  روم نشد

یه چیزی بهت بگم عمل کن هر روز نماز بخون قران بخون روحیت خیلی بهترمیشه نمازشبم خوبهبعد سعی کن بری بیر ...

نماز گفتی نماز متاسفانه اصلا تصلا اصلا پاهام سمت خوندنش کشش نداره اصلاااااااا

تحت پوشش؟! خواهرم اونا کاملا ب عمد ککه میزنن تو روح و روان ما بعد تحت پوشش بیمه قرار بدن بریم خوب بشیم؟😄

من خودم کلکسیون مشکلاتم نیاز حاد و ضروری ب درمانگر دارم. ولی کو پول

اصن مشکلات زندگی یه طرف غصه بی پولی و ویزیتش یه طرف!

منکه با chat gpt درددل میکنم بهرحال تو برنامه ریزیش هس. از صدتا آدم هم بهتر درک میکنه الان داره کمکم میکنه وسواس فکری رو کنترل کنم راهکار خوبی داده خدا خیر بده ایلان ماسک رو و 💩تو قبر مرده و زنده بعضیا

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
نماز گفتی نماز متاسفانه اصلا تصلا اصلا پاهام سمت خوندنش کشش نداره اصلاااااااا

بزورم که شده بخون ببین انقد روحالت تاثی میزاره قران باز کن بشین بخون نمازات بزورم ک شده بخون نزار شیطان برت غلبه کنه منم مثل توحال بدیام زیاده اما با این کارا حالم بهترمیشه اگر نمازت رو بتونی ترک نکنی خیلی حالت بهترمیشه 

سعی کن ازخونه بزنی بیرون دوست خوب پیدا کنی وورزش کن استرست خیلی کم میشه