2777
2789
عنوان

تکنیک هواپونوپو

79 بازدید | 14 پست

بچه ها کیا از این تکنیک استفاده میکنن من خیلی بهش اعتقاد دارم شروع کردم به انجامش فقط نمی‌دونم روزی چند بار باید بگم،کسایی که تجربه دارن ممنون میشم بیان تاپیک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه توضیحی راجع بهش میدی لطفا؟ما هم شروع کنیم

همون استغفار خودمونه ، واسه هرمشکلی که داری مسولیتش رو به عهد میگیری مسولیت همون مشکل رو و شروع می‌کنی به گفتن این عبارت خطاب به خدا متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم،،، حالا بیشتر اطلاعات میخوایی میتونی سرچ کنی

ولی شنیدم بعداز اون سه بار که ترجیحا میگن موقع اذان باشه میگن در طول روزم باید تکرارش کنی،شما انجام ...

نه فقط همون سه بار رو من انجام میدم بعد نماز

زندگی زیباست....💚

بیشتر از یک سال ..اره نتیجه هم دیدم

ای جان ، چقدر عالی، عزیزم من ی سوال دارم ، من مشکلم اینه که خیانت دیدم وجداشدم ،الان‌ اساتید قانون جذب میگن باید مسولیت این اتفاقو به عهده بگیرید حتما یه چیزی درونت بوده ک این اتفاق افتاده ، منظورشون می فهمی؟

ای جان ، چقدر عالی، عزیزم من ی سوال دارم ، من مشکلم اینه که خیانت دیدم وجداشدم ،الان‌ اساتید قانون ج ...

عزیزمم خیلی ناراحت شدم ... میدونید همین اساتید میگن که افکارتون زندگی تون رو میسازن و من به شدت به این موضوع اعتقاد دارم چون به عینه دیدم احتمالا منظورشون این بوده که شاید شما ی زمانی به این اتفاق فکر میکردین چه میدونم بهش بها دادین و تو ذهنتون بوده و پرورشش دادین شاید بخاطر این موضوعه که بعد ها اتفاق افتاده ....حالا اینو انجام بدین ی حس ارامش خاصی داره بعدانجام دادنش...

زندگی زیباست....💚

عزیزمم خیلی ناراحت شدم ... میدونید همین اساتید میگن که افکارتون زندگی تون رو میسازن و من به شدت به ا ...

ممنونم گلم، ولی من اندازه یه امام بهش اعتماد داشتم اصلا هم فکرش نمی‌کردم خیانت کنه، شاید از لحاظای دیگه فرکانسم پایین بوده نمیدونم