2777
2789

شوهرم بعد از سالها با کلی قرض و بدهی یه زمین کوچیک تو منطقه پایین شهر گرفته که توش خونه بسازیم اونم بازهم با دست خالی. اونوقت اومدم با ذوق برای مامانم تعریف میکنم که زمین خریدیم برگشته میگه چیش به تو میرسه افتخار خواهر برادر و پدر مادرشه ناراحت شدم گفتم درستع ولی من توش زندگی میکنم دیگه برگشته میگه زمین شوهرت رو به رخ ما میکشی تو واسه ما دختری نکردی واسه خواهرت آبجی بودن نکردی واسه خالت خواهر زاده نبودی و فلان داری پز میدی چون گفتم رفتیم بیرون شام خوردیم  الان هم باهام سرسنگینه شوهرمم رفته ماموریت دو هفته باید خونه پدرم باشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو فردا می‌فروشیم ت‌و بابام و خالم و خواهرم خوشحال شین فقط ذوق کردم .پز ندادم بگو فکر کردم با شادیم ...

نه من جرعت ندارم بگم وگرنه این دو هفته که اینجام رو زهرم میکنه فقط میخوام زود تر دو هفته تموم شه

هرجقدرهم بخوای پز بدی بچشی باید خوشحال‌تر کنه بخدا دیگه آخر زمان شده

آخه خالم اینا وضعشون یه کم پایینه فک کرد منظورم اونان منم خیلی ناراحت شدم همه رو جزو خودش میبینه الا من 

واسه خالت خواهر زاده نبودی 🤣🤣ببخشید ولی چرت میگه شوهرت هرچی بیشتر داشته باشه شمادررفاهی نه خانوادش

آره بخدا مگه من قراره واسه خالم چی کنم ؟؟؟؟ بهش میگم من در رفاه میشم میگه نه سرمایه اونه خب چی کنم 

واسه خالت خواهر زاده نبودی 🤣🤣ببخشید ولی چرت میگه شوهرت هرچی بیشتر داشته باشه شمادررفاهی نه خانوادش

میگم اگه ما تو خونه یه لقمه نون واسه خوردن نداشته باشیم سر خانواده اش پایین میاد یا من اذیت میشم؟؟ اصلا خیلی غیر منطقی حرف میزنه درسته افتخاره واسه خانوادش ولی اینکه هیچیش به من نرسه حرف عاقلانه ای نیست

میگم اگه ما تو خونه یه لقمه نون واسه خوردن نداشته باشیم سر خانواده اش پایین میاد یا من اذیت میشم؟؟ ا ...

نمیدونم چی فکرمیکنه همچین حرفی میزنه ولی کاملا مخالفم با طرزفکرمامانت شمام دیگه از هدف هاتون وموفقیتاتون حرفی نزنید