2777
2789
عنوان

هدیه روز مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قیمتش چنده

بستگی به مدلش داره من یکی پیدا کردم حدودا ۲ خورده ای 

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

منم میخوام دستبند چرم سفارش بدم خوبه؟چی روش بنویشن خوبه؟

من قبلا خریده بودم براش طلای روش ۲تیکه بود ی تیکه اسمش بود یه تیکه یه جمله عاشقانه جفتشون خیلی ریز بودن ولی ک فقط از نزدیک مشخص باشه

خب تهران تا اسفند اینا سرد و بارونیهمیتونی شالگردن و کلاه رو براش بخری اگه اهل دمنوش هست براش دمنوش ...

ماگ خریدم واسش ولی اره کلاه و شال گردن خوب بود مرسی عزیزم

کیک میخرم 

میخام گوشی رو بدم تزئین کنند با گل گل آرایی کنند

بعد باکس مام و اسپری خم بخرم

اگر پولم کشید کفش هم بخرم‌

ولی موندم چون دوران عقدیم‌

یهویی بهشون بگم بریم سفره خونه بعد مسؤلان سفره خونه بیارن جلوش!؟

نمیدونم تو دوراهیم

همه اینا واسه روز مرد؟؟ خوش به حال همسرتون 😂

اره..والا دیگه پوستم کنده شد از این به بعد روز مرد تموم بشه اسم مناسبت به گوش من نباید بخوره بخوره هم ندارم که خرج کنم تمام😐💔

کیک میخرم میخام گوشی رو بدم تزئین کنند با گل گل آرایی کنندبعد باکس مام و اسپری خم بخرماگر پولم کشید ...

اره میتونید هدیه ها رو بدید ب مسئولین اونجا بیارن براتون بگید بیا بریم کافه یه چیزی بخوریم هوا سرده میچسبه 😁

اره میتونید هدیه ها رو بدید ب مسئولین اونجا بیارن براتون بگید بیا بریم کافه یه چیزی بخوریم هوا سرده ...

👌تو فکر هعی دارم اینطرف و اونطرف میکنم میگم نکنه کار پیش بیاد نکنه حالمون بدبشه نکنه مشکلی پیش بیاد..