2777
2789

موقع ثبت نام تو سایت 

چند گزینه داره 

اپل به صورت تختی هست 

مثلاً یک تخت انتخاب میکنید 

بعد میزنه کوپه دربستی که اگه انتخاب کنی باید پول هر ۴تا تخت رو بدی 

بعد باید قسمتی که کوپه مخصوص آقایان بانوان عمومی رو  یکیشون انتخاب کنیو تایید آخر 

بعد تکمیل هم هیچ کدوم گزینه ها قابل تغییر نیست 

اینش خیلی بده اگه یه کوپه دربستی بگیری برای یک نفر دیگه نمیتونی اسم اضافه کنی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اگ سه یا دو نفر باشه باید یه کوپه بگیرن یا سه تا تخت؟ هزینشون میدونین حدود چقده؟

بستگی داره قطار مورد نظرت ۴ تخته است یا ۶ تخته .هم میتونی به تعداد بلیط بخری هم میتونی دربست .یعنی پول کل کوپه رو باید پرداخت کنین برای اینکه غریبه کنارتون نیاد و راحت باشی .راجع هزینه هم بستگی به مبدا و  مقصد و نوع قطار داره .بزن تو سایت علی بابا 

تو گوگل بزن علی بابا بعد مبدا و مقصد رو بزن و تاریخ قیمتش دستت میاد

واسه قسمت مسافر گزینه یک نفر ویژه خواهران انتخاب کردم قیمتش شد یکو دویست بعد واسه سه تا مسافرو یه کوپه اجاره هم همین قیمت زد چرا؟