2777
2789
عنوان

بعد از جدایی چقدر صبر کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 27 پست
والا من خودم همون روز کات وارد رابطه شدم بعد از دوماه مثل سگ بهش فک میکنم😂😂🫡💔

کات از طرف شما بود؟یه آقا کی به رابطه کات شده ممکنه برگرده؟

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کات از طرف شما بود؟یه آقا کی به رابطه کات شده ممکنه برگرده؟

نه از طرف مقابلم بود البته تقصیر خودم بود خیلی بی‌توجهی میکردم بهش و اونم خسته شد ولم کرد منم به کتفم گرفتم با اینکه دوسش دارم و دلتنگشم

آره هول کسی ام که دوسش دارم

ولی به قبلی فکر میکنی وقتی باهاشی

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
نه از طرف مقابلم بود البته تقصیر خودم بود خیلی بی‌توجهی میکردم بهش و اونم خسته شد ولم کرد منم به کتف ...

پسربچه‌ای دیگه، منم ازین رفتارا دیدم گرفتی به کتفت ادعای دوست داشتنم میکنی آره هزار بار، بهتر شده برای اون دختر

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
ولی به قبلی فکر میکنی وقتی باهاشی

آره هیچی عشق اول نمیشه 

میدونی وابستشم ولی بهش نشون نمی‌دم 

یعنی هیچوقت ضعف نشون ندادم بهش و خودمو زدم ب بی‌خیالی ولی دلم خیلی براش تنگ میشه و این جدیده هم هم دانشگاهی که خودش پیشنهاد داد بهم و منم رابطم جدی نیست ولی خوبب

آره هیچی عشق اول نمیشه میدونی وابستشم ولی بهش نشون نمی‌دم یعنی هیچوقت ضعف نشون ندادم بهش و خودمو زدم ...

با دومی بازی نکن بخاطر اینکه قبلی رو فراموش کنی چرا از تنهایی می‌ترسی واقعا

با دومی بازی نکن بخاطر اینکه قبلی رو فراموش کنی چرا از تنهایی می‌ترسی واقعا

چون فکر و خیال نابودم می‌کنه انقد بهش فک میکنم 

میگم دیگ خیلی وابستشم 

بیشتر.ف خیلی جذابه و خوش صحبته خیلیی

غرورم نمی‌ذاره حتی برم پیام بدم بهش ی حالی بپرسم شاید خوشحال شد اما هعی...

چون فکر و خیال نابودم می‌کنه انقد بهش فک میکنم میگم دیگ خیلی وابستشم بیشتر.ف خیلی جذابه و خوش صحبته ...

بهش پیام بده یا قبولت میکنه یا ردت میکنه که تکلیفت معلوم بشه، در هر صورت خدایی داری به این دختر دومی ظلم میکنی، احتمالا دوستتم داره ولی اگه بفهمه تو فکر اکستی اذیت میشه، یکم مردونه رفتار کن 

بهش پیام بده یا قبولت میکنه یا ردت میکنه که تکلیفت معلوم بشه، در هر صورت خدایی داری به این دختر دومی ...

نه دومی می‌دونه ک اکس دارم و بهش گفتم یکم زمان می‌خوام تا بتونم فراموشش کنم و ازت می‌خوام تو این مدت توام کنارم باشی 

خوشش نیومد ولی چون دوسم داشت قبول کرد

نه دومی می‌دونه ک اکس دارم و بهش گفتم یکم زمان می‌خوام تا بتونم فراموشش کنم و ازت می‌خوام تو این مدت ...

قدر دختری که دوستت داره رو بدون، اونی که دوستش داشتی رو با بی توجهی پر دادی، چی بگم، ایشالا دلت شاد باشه

قدر دختری که دوستت داره رو بدون، اونی که دوستش داشتی رو با بی توجهی پر دادی، چی بگم، ایشالا دلت شاد ...

ببین من بی توجهیم دست خودم نیست کلا نسبت به همه چی بی‌خیالم ایشالا بتونم با اکسم خوشتبخت بشم دومی فقط رفیقمه بهم پیشنهاد داد قبول نکردم گفتم من هنوز فکرم پیش اکسمه و خودش می‌دونه منتها منتظر منه

آره شناخت باید شروع بشه نه که آخرش آدم بشناسه

پس تعقل فکر پیش ببرین احساس نباید جای عقل تصمیم بگیره اگه هروقت احساس جای عقل تصمیم گرفت بدونید آسیب های سخت و صدمه  در پیش داره ، بهترین ها جهت تون پیش بیاد