بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی هیچوقت ضعف نشون ندادم بهش و خودمو زدم ب بیخیالی ولی دلم خیلی براش تنگ میشه و این جدیده هم هم دانشگاهی که خودش پیشنهاد داد بهم و منم رابطم جدی نیست ولی خوبب
چون فکر و خیال نابودم میکنه انقد بهش فک میکنم میگم دیگ خیلی وابستشم بیشتر.ف خیلی جذابه و خوش صحبته ...
بهش پیام بده یا قبولت میکنه یا ردت میکنه که تکلیفت معلوم بشه، در هر صورت خدایی داری به این دختر دومی ظلم میکنی، احتمالا دوستتم داره ولی اگه بفهمه تو فکر اکستی اذیت میشه، یکم مردونه رفتار کن
دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...
قدر دختری که دوستت داره رو بدون، اونی که دوستش داشتی رو با بی توجهی پر دادی، چی بگم، ایشالا دلت شاد ...
ببین من بی توجهیم دست خودم نیست کلا نسبت به همه چی بیخیالم ایشالا بتونم با اکسم خوشتبخت بشم دومی فقط رفیقمه بهم پیشنهاد داد قبول نکردم گفتم من هنوز فکرم پیش اکسمه و خودش میدونه منتها منتظر منه
پس تعقل فکر پیش ببرین احساس نباید جای عقل تصمیم بگیره اگه هروقت احساس جای عقل تصمیم گرفت بدونید آسیب های سخت و صدمه در پیش داره ، بهترین ها جهت تون پیش بیاد