2777
2789
عنوان

بعد از جدایی چقدر صبر کنیم

147 بازدید | 27 پست

بعد از کات یه رابطه ازدواجی چقدر صبر کنیم تا به پیشنهاد کسی فکر کنیم ؟ 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

۶ ماه

البته من دوماه صبر کردم🙃

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هروقت که پذیرش یه رابطه جدید رو داشتی 

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

هروقت شخص قبلی دوس نداشتی

ندارم خیلی اذیتم کرد فقط دلم تنگ میشه وگرنه نمیخوامش

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
هروقت که پذیرش یه رابطه جدید رو داشتی

دلم میخواد حضور کسی رو حس کنم اما میترسم زود باشه

6ماه

زیاده، لیاقت کسی که به عشقش تهمت میزنه اینهمه صبر نیست

جهت انتخاب شخص بعدی تون شناخت بیشتر در نظر بگیرین اول شناخت تون کامل بشه بعد احساس تون درگیر کنید او ...

آره شناخت باید شروع بشه نه که آخرش آدم بشناسه

دلم میخواد حضور کسی رو حس کنم اما میترسم زود باشه

از چیش میترسی؟

تو از رابطه بیرون اومدی پس کسی قرار نیست برات تعیین کنه که 6 ماه 5 ماه ... صبر کن 

اگر دلت حضور یک ادم و میخواد پس میتونی چون به هیچکس تعهد نداری

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

والا من خودم همون روز کات وارد رابطه شدم بعد از دوماه مثل سگ بهش فک میکنم😂😂🫡💔

ببخشید ولی شما هول بودی بیچاره اونی که با شما وارد رابطه شده

از چیش میترسی؟تو از رابطه بیرون اومدی پس کسی قرار نیست برات تعیین کنه که 6 ماه 5 ماه ... صبر کن اگر ...

رابطه ساده نبود ازدواجی بود و خب عمیقا آسیب دیدم و آخرش تهمت شنیدم، میخوام انتخاب درستی داشته باشم