2777
2789

اگر بخواید یک کتاب خوب در زمینه روان شناسی کودک یا مونته سوری به منی که هیچ مطالعه ای در این زمینه نداشتم معرفی کنید چه کتابی رو معرفی می کنید؟میخوام شروع کنم در این زمینه مطالعه کنم ولی نمیدونم از چه کتابی شروع کنم که برام قابل فهم باشه

کتابی نخوندم ولی برا دخترم یه مدته روانشناس میرم ممکنه بگید فرزندتون چند سالشه ؟ شاید از صحبت های رو ...

عزیزم میتونی منوراهنمایی کنی دختر۱سالو نیمم دادمیزنه خودشومیزنه موهاشومیکشه 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله عزیزم تا میتونی ،باز تکرار میکنم تا میتونی دخترت رو بغل کن اینو مشاور به من گفت و الان بعداز به ماه واقعا نتیجه رو دارم مبینم .

هرموقع داد زد جیغ کشید اروم برو سمتش بغلش کن 

کمرش رو ستون فقراتش رو از پایین به بالا ماساژ بده 

بغلت یه کوچولو محکم باشه که اون هورمون شادی توی دخترت ترشح بشه

کتابی نخوندم ولی برا دخترم یه مدته روانشناس میرم ممکنه بگید فرزندتون چند سالشه ؟ شاید از صحبت های رو ...

من مجردم بچه ندارم ولی خیلی،خیلی خیلی زیاد به روان شناسی کودک علاقه مندم و دوست دارم در این زمینه مطالعه داشته باشم

بله عزیزم تا میتونی ،باز تکرار میکنم تا میتونی دخترت رو بغل کن اینو مشاور به من گفت و الان بعداز به ...

عزیزم یعنی مشکل ازمنه که اون خودشومیزنه

تامیام یه کاری روکمی دیرانجام بدم اینکارومیکنه

یامثلااسباب بازیاش یه جوری میشه اون کارومیکنه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

تا چندین هفته سعی کن در مقابل داد زدن و جیغ زدن و پاره کردن و شکستنش بی تفاوت باشی چون دخترت فهمیده با اینا میتونه عصبانیت کنه 

اون بچه است فقط توجه میخواد ، فکر میکنه جیغ و داد و گریه میتونه راه جلب توجه باشه 

ولی شما باید یادش بدید که نه مهر و محبت راه جلب توجه هست ، درسته کوچولوعه ولی تو خونه پیش پدرش ازش تعریف کن 

بوسش کن ، خیلی خیلی خیلی باهاش مهربون باش ، جوری که بشی یه آدم دیگه میدونم خیلی سخته برا منم اولاش سخت بود 

ولی ما زندگی میکنیم به خاطر بچه هامون 

پس بزاریم بچه هامون تو محیط امن و با آرامش بزرگ بشن  تو خونه ای که مادر فقط مظهر عشق و محبته 

نباید دعواش کنی با صدای بلند به هیچ وجه حق ندارید باهاش صحبت کنید 

و نکته بعدی مهم اینکه که اصلا و به هیچ عنوان گوشی دست دخترتون ندید از فردا صبح هم میتونی شروع کنی 

تا چندین هفته سعی کن در مقابل داد زدن و جیغ زدن و پاره کردن و شکستنش بی تفاوت باشی چون دخترت فهمیده ...

چندروزه اینکارارومیکنه ومن اصلااهمیتی نمیدم که نخوادبازتکارکنه ولی میرم میبینم نشسته بازمثلالباسشومیکشه ودادمیزنه بغلش میکنم گاهی منم میزنه ولی من خیلی باملیمت رفتازمیکنم

عزیزم یعنی مشکل ازمنه که اون خودشومیزنهتامیام یه کاری روکمی دیرانجام بدم اینکارومیکنهیامثلااسباب باز ...

نه عزیزم الزامن مشکل از ما نیست بچه ها کم طاقت هستن و نیاز به صبوری ما دارن 

من از یه روانشناس دیگه شنیده بودم که بچه ها با عروسک بهتر میتونن ارتباط بگیرن رفتم یه عروسک دستکشی خریدم هروقت کار اشتباه انجام میده اونو دستم میکنم و با صدای اون خرسه بهش میگیم دخترم این کار خوبی نبود یه کوچولو صبر میکردی مامان برات درست میکرد 

اولاش دختر من اهمیت نمیداد جیغ میزد داد میزد کار خودش رو میکرد من تقریبا تا دوهفته صبوری میکردم به مشاورش میگفتم واقعا نمیتونم گفت میتونی تحمل کن براش مادر عاشق باش 

مدام روز چندین و چند بار بغلش کن بزار هورمون شادی تو بدنش زیاد بشه .

بعد از دوهفته دختر من شروع کرد حرفام رو گوش کنه 

من مجردم بچه ندارم ولی خیلی،خیلی خیلی زیاد به روان شناسی کودک علاقه مندم و دوست دارم در این زمینه مط ...

راستش کتابی بلد نیستم چند وقتیه برای رفتارای دخترم پیش مشاور و روانشناس میرم 

چندروزه اینکارارومیکنه ومن اصلااهمیتی نمیدم که نخوادبازتکارکنه ولی میرم میبینم نشسته بازمثلالباسشومی ...

بزار دوهفته یا ۳ هفته بگذره و دخترت ببینه شما چطور تغییر رویه دادید اون هم خواه ناخواه خیلی خوب میشه صبورتر میشه 

فقط تامیتونی صبور باش 

گوشی دستش نده اصلا .

تا میتونی باهاش بازی کن  

نه عزیزم الزامن مشکل از ما نیست بچه ها کم طاقت هستن و نیاز به صبوری ما دارن من از یه روانشناس دیگه ش ...

دخترمن خیلی بچه حرف گوش کنییه ولی این دادزدناش داره نگرانم میکنه هروقت این کاروبکنه مادرشوهرم بهش میخنده واون بازم تکرارمیکنه

واقعاکلش منم میتونستم بچه ی خودموتربیت کنم مابااونازتدگی میکنینوخیلی روبچم تاثیردارن

بزار دوهفته یا ۳ هفته بگذره و دخترت ببینه شما چطور تغییر رویه دادید اون هم خواه ناخواه خیلی خوب میشه ...

باشه عزیزم ممنون ازراهنماییت خیلی نگران دخترمم

دخترمن خیلی بچه حرف گوش کنییه ولی این دادزدناش داره نگرانم میکنه هروقت این کاروبکنه مادرشوهرم بهش می ...

کم کم اونام ببین شما صبورتر شدید میفهمند که دخالت بی جا نباید بکنن 

امیدوارم دختر گلت این دوران رو با خوشی بگذرونه 

کم کم اونام ببین شما صبورتر شدید میفهمند که دخالت بی جا نباید بکنن امیدوارم دختر گلت این دوران رو با ...

ان شاللع عزیزم تنهادلخوشیم دخترمه

ان شالله تنتون سالمودلتون خوش