2777
2789

بعضی از پسرا رو میبینم سیس پاکدامنی برمیدارن و میگن مجردی اهل هیچ کاری نبودن 

اولا که خیلیهاشون دروغ میگن ولی دروغ که حناق نیست

دوما حتی اگه راست بگن خیلی هاشون آب ندیدن وگرنه شناگر های قابلی بودن. پسری که باباش پول لباسشو میده پول نداره قیافه نداره حرف زدن بلد نیست آداب معاشرت بلد نیست بهداشت شخصی نمیدونه چیه نه کار حسابی داره نه هیچی؛ کی بهش محل میده؟

باید به همچین پسرایی بگی باشه یوزارسیف تو خوبی.

(در ضمن خداییش خود من تا حالا دوست پسر نداشتم پس نیاین بگین تو خودت حتما اونکاره ای که فکر میکنی پسرا هم مثل خودتن)

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر هم خمینطور 

چه فرقی میکنه 

در نهایت هم پسر پاک هست هم دختر 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
دقیقا خودت جواب خودتو دادی اونم بند اخر

جواب امثال شما رو دادم. من با هیچ پسری نبودم و آدم نجیبی ام. پسرا به گربه ماده هم اگه میتونستن شماره میدادن اما من خودم انتخاب کردم که رابطه قبل ازدواج نداشته باشم

خوب الان یه پسر به خودت همینیایی که گفتی و بگه

فرقش اینه که برای دخترا موقعیت کثافتکاری و پسر بازی همیشه هست. پسرا با ترک دیوار هم تحریک میشن. اینکه یه دختر پاک میمونه انتخاب خودشه وگرنه موقعیت زیاده 

دقیقا بنظرم اینکه طرف مریض جنسی و هول نباشه خیلی مهمه وگرنه خیلیا قبل ازدواج تو صورت یه دختر نگاه نک ...

شمابیاشهرماکه۹۵%ادعای اوپن مایندبودن دارن قبل و بعد ازدواج براشون فرقی نداره تعهد سرشون نمیشه جالبه به یه قشرخاص توهین میکنن وای اون لحظات دوسدارم بهشون بگم بجای کنایه یه فکری به حال خودشون و کثافتکاریاشون کنن

باکسایی که بدون تحقیق،سندومدرک هرچیزی روقبول میکنن ولی باسندومدرک نمیشه چیزی روبهشون ثابت کردبحث نکن فقط وقت خودتوهدرمیدی خلاصه که نرودمیخ آهنین درسنگ واین داستانا😉راستی ناناز گوگل و پیج های اینستاگرام هیچکدوم منبع معتبری نیستن میتونن از یه شخصیت خیالی یا معمولی قهرمان بسازن با کلی اغراق ...مثلا بگن آیا میدانستید فلان شخصیت فلان حرف ها رو زده یا فلان رفتاراروداشته یه عده هم چشماشون قلبی شه افتخارکنن درحالی که از خود اون شخصیت اطلاعات زیادی در دست نباشه و حتی اسمش تو هیچ کتابی نیومده باشه !! مطالعه کنید تحت تاثیر فضای مجازی نباشید 

جواب امثال شما رو دادم. من با هیچ پسری نبودم و آدم نجیبی ام. پسرا به گربه ماده هم اگه میتونستن شماره ...

اهان چطور شما که پاکی تا اخرم هستی بعد امار تک تک پسرا رو داری که از قبل خوبن این خوبی ادامه دار نیست عجبا

عزیزم یه ضرب المثل هست میگه کافر همه را به کیش خود پندارد بهت پیشنهاد میدم هر هشت ساعت یبار با خودت تکرار. کن و با افکار بیمار گونه ات کاری نکن که بقیه به پارتنرشون همسرشون بی خود و بی جهت شک کنن