2777
2789
چه دعایی

حدیث کسا 

زیارت عاشورا 

سوره یس و  واقعه

نوشتن نامه به امام زمان هر روز یه بیست دقیقه  حرفاتو با امام زمان بنویس

و نوشتن شکرگذاری اینا بعد چند روز تاثیر مثبت روت میزاره

برا ارامش دلم و صبر استقامت منو همسرم  و عاقبت بخیری کار زندگیمون دعام کنید🥺🌹 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونمون خیلی بهم ریخته و کثیفه هیچ کسم حوصله تمیز کاری نداره مشکل افتاده تو زندگیمون از خونه کثیف میت ...

اطلاعی ندارم. 

برا ارامش دلم و صبر استقامت منو همسرم  و عاقبت بخیری کار زندگیمون دعام کنید🥺🌹 

خونمون خیلی بهم ریخته و کثیفه هیچ کسم حوصله تمیز کاری نداره مشکل افتاده تو زندگیمون از خونه کثیف میت ...

نمی دونم ما خونمون رو ۳ ساله برا فروش گذاشتیم فروش نرفته خواهرم رفت یه شهر دیگه چند مدت کار کرد آخرشم دو هزار گذاشتن کف دستش مجبور شد برگرده یه پول دادیم دست یه نفر کار کنه رویه تاریخ مشخص بیارش سر اون تاریخ میگه خوب کار نکردم بزارید پول فعلا بمونه یه وام گرفتیم بزنیم زخم کار تو این موقعیت یه مشکل جسمی برا بابام پیش اومد باید جراحی بشه والا خونه ما تمیزه و اصلا به این چیزا نیست

نمی دونم ما خونمون رو ۳ ساله برا فروش گذاشتیم فروش نرفته خواهرم رفت یه شهر دیگه چند مدت کار کرد آخرش ...

دقیقا مام همینیم 

تا میایم اونو حل کنیم یکی از آسمون میباره 

دوباره یکی دیگه 

بازم یکی دیگه

🥲🥲🥲🥲