2777
2789
عنوان

شوهرم روزهاس قهره و سگ محلیم میکنه تروخدا متاهلا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2147 بازدید | 95 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینارو از کجا پیدا میکنید خدایی

شوهر من چند سال منو به معنای واقعی میپرستید ولی چند وقته متاسفانه بیماری روانی گرفته و ۳۶۰ درجه تغییر کرده ولی باز اون ذات خوب قبلیش تو بعضی رفتاراش داره

گمش کن بابا . برو مهریه تو بذار اجرا تا قهر یادش بره مرتیکه

میگه تو درس نمیشی همش ب من میگه بد بداخلاق ولی همچین نیس اصن اشتباهاتشو قبدل نمیکنه.منم اونروز گفتم اگ فک میکنی درس نمیشم برو پی کارت یبار دگ بگه میگم مهریمو بده از خونت برم تو ک منو نمیخای

بخاطر بچم موندم .بابامم معتاده نمدونم با بچم کجا بمونم کار پول پس انداز هیچ ندارم

اینارم میدونه . بیشتر شیر شده . . عزیزم یه هدف برا خودت بزار . مثلا من بودم درس میخوندم.  اینجوری خودت از فکر شوهرت رها کن. فک کن مرده. به بچت برس . اگه پول داری برو باشگاه. اگه نداری دوستی پیدا کن یکی دو ساعت برو‌پیاده روی . یه جورایی فک کن مرده.‌ دکتر هلاکویی خیلی حرفاش خوبه . سرچ کنن ببین در مورد قهر کردن زیاد همسر چه راهکاری داده.  به نظرم رو خودت کار کن . 

اینارم میدونه . بیشتر شیر شده . . عزیزم یه هدف برا خودت بزار . مثلا من بودم درس میخوندم. اینجوری خو ...

بجز بیرون رفتن با بچم خاهرم و کارای خونه و رفتن خونه مامانم هیچ سرگرمی ندارم.پولم نمیده ک بهم خرید یا باشگا برم

نمیدونم چکارکنم دنبال چ کاری ک اینده ب دردم بخوره

هر کاری بخوای شروع کنی نیاز به پول داری . اگه اجازه داد بهت برو پیام نور ثبتنام کن . رشته روان یا علوم تربیتی . بعد میتونی معلم بشی . با مربی مهد