2777
2789
عنوان

میخوام ازدواج مجدد بکنم ببینیداین خواستگار راستگو یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3045 بازدید | 163 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز تازه سع ماهه جدا شدی هنوز حالت بهم نخورده از مردا؟؟؟

اونم تو نینی سایت؟؟؟؟ مردی که نینی سایت داره سالمه؟؟؟

اونم با یه فرشته کوچولو 

حداقل بزار یمدت بگذره سبک و سنگین کن شما یبار اشتباه کردی حداقل اینبار درست انتخاب کن ،

از ب بسم الله ش شمارو گول زده چ برسه ب آخرششش

منم مردم دلیل نمیشه ک خودمو زن جا بزنم حرفی ب کسی نمیزنم کسیم چیزی نمیگه 

از این شوهر در نمیاد بعدشم تازه جدا شدین عجله نکنید یک اشتباا رو دوبار تکرار نکنید زمونه بدیه الان

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

خوب اونجا هم هیچ شناختی نیست چطوری اعتمادکنیم ؟

خود  سایت ها معتبره و یه سری مدارک اولیه رو میگیرن خودشون استعلام میکنن ، دیگه بقیش رو باید خودت حواست جمع باشه و میتونی زنگ بزنی راهنمایی هم بخوای برای شروع آشنایی

عزیز تازه سع ماهه جدا شدی هنوز حالت بهم نخورده از مردا؟؟؟اونم تو نینی سایت؟؟؟؟ مردی که نینی سایت دار ...

حتی اگه این مرده راست هم بگه خودت نباید حداقل یکی دوسال دنبال ازدواج مجدد باشی ,یکم ارومتر 

عزیزم منم یکی بعم پیام داد گفت جداشدم تورو معرفی کردن( منم تازه جداشده بودم)

همشهری خودمم بود گفت شهر کناریتونم

بعد فهمیدم اسمشو ک دروغ گفته

شهرشو دروغ گفته

شغلشو دروغ گفته

از همه مهمتر زن داشت!!!!!

همشهریم بود خانوادشم میشناختم البته روز اول نمیدونستم

این ک دیگ وای بحالش شاید زنم داره مشهدم نیس

اصلا اعتماد نکن

یه کم به خودت فرصت بده، رو خودت کار کن، بذار قلبت، روحت، روانت ترمیم شه، خودتو دوس داشته باش و سریع بعد از یه بحران بزرگی، وارد رابطه ی دیگه ای نشو. بعد از طلاق حددددداقل باید به خودت یکی دو سال وقت بدی…