2777
2789
عنوان

پارتنری ک از آدم درخواست پول میکنه😐شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2333 بازدید | 101 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گه خورده که تاجر تریلی دار خالی بسته واست

👍😐😂😂😂😂😂

چه گیریم داده حالا.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    المسلم من سلم المسلمون من لسانه و یده: مسلمان کسی است که دیگر مسلمانان از دست و زبانش در امان باشند.

من فقط پیامش لایک کردم

نه اینو بگو تا فک نکنه نفهمیدی 

چن روزم محلش نزار 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

وقتی میگه از پدر یا مادرت بِکن بده، یعنی🚩🚩🚩دکمشو بزن. ازین یدالله گداهای پولداره.

دیشب بهش گفتم دوشتبه تولدمع 

گفت ایشالا صد و بیست سالگیت جشن بگیری و بحث عوض کرد 😐

گه خورده که تاجر تریلی دار خالی بسته واست

مثل پروفایلت دارم میخندم بهش.😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    المسلم من سلم المسلمون من لسانه و یده: مسلمان کسی است که دیگر مسلمانان از دست و زبانش در امان باشند.

من فقط پیامش لایک کردم

قشنگ معلومه میخواد تیغت بزنه

اون میتونست از رفیق و دوست و اشکا بگیره نه از دوست دخترش که فقط ۶۰روزه باهمید

این برای تبعید کردن خودش بعدا میاد میگه امتحانت کردم یا بهت اعتماد داشتم استفاده میکنه

بهترین ها در انتظار من است...خدایا شکرت که اینهمه نعمت و آرامش به من دادی🙏🙏
دیشب بهش گفتم دوشتبه تولدمع گفت ایشالا صد و بیست سالگیت جشن بگیری و بحث عوض کرد 😐

کادو که نگرفت یعنی یه چیزی این وسطه و باید کنسل بشه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

دیشب بهش گفتم دوشتبه تولدمع گفت ایشالا صد و بیست سالگیت جشن بگیری و بحث عوض کرد 😐

اشغالی!🚮🛂🛃

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون خیلی بد صحبت کرده ادم از یکی پول قرض بخواد میگه یه تومن داری بزنی فلان روز بدم بهت بعد طرف بخواد ...

اونکه صددرصد ولی بنظرم اینطوری میگفت بهتر بود ولی به هیچ عنوان بهش پولو نمیداد و بعدا اگرم خواست کات کنه پسره بهش نمیگه واسه یه تومن داری کات میکنی

هرچند منم خودم بنظرم خیلی زشته مرد توی رابطه ۲ ماهه درخواست پول کنه 

نهمشروب میخوره زیاد

با مشروب خور دوست شدی؟!!😐😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40