2777
2789
عنوان

رفتار زشت خواهر شوهرم

432 بازدید | 19 پست

سلام خانم این حرفای خواهرمه کمکش کنید خودش تو نی نی سایت نیست 

خدایی شما قضاوت کنید که من باید کدوم رفتار و با همچین ادمی داشته باشم؟

اول اینکه عروسی نکردم اما خونه داریم این خونه هم پدر مادر شوهرم فوت کردن و به گفته خانواده مادری و پدری شوهرم برای همسر بنده هست چرا که ایشون کار کردن وسایل خونه، قسطای خونه رو اون زمان پرداخت کردن و دلیل دومم اینکه خواهر شوهرم دیگه خونشو دارع عردسیشو گرفته بچشو داره خوشی هاش و همه رو براش سنگ تموم گذاشتن اما همسر مجبور شد تمام هزینه جشن عقدمون و پول طلاهامو البته به خواست (خودمم بود) خرج مراسم ختم و هزینه یک سال بیمارستان بشه که چند صد میلیون شد

وقتی که من النگو هامو در اوردم و فروختم برای اینکه دو روز بیشتر نفس بکشه مادر شوهرم خواهر شوهرم کلی طلا داشت و حقوقش که میتونست کمترین کمک که میشد روزی یک میلیون هزینه پرستار مادرش رو بده نداد و فقط نق میزد که جای مادرم بده حتی شوهرش و دوتا بچه هاشم کمکی نکردن الان میگه که خونه برا منم هست و هر ارثی که به بردارم برسه باید برا منم باشه خریته بخشیدن ارث میخوام برای خودم فلان چیزو بخرم و تو واتساپ و دور همی قربون صدقه داداشش میره،و از روزی که داداشش تنها شد سه مرتبه گفت بیا برات غذا پختم هدیه نامزدی و دعوتی و.... هم نداد به ما و بهونشو کرد شرایط بدش که حوصله نداره واسه شادی

چند روز پیش مهمون داشتم به خواست شوهرم خونه مادر شوهر خدابیامرزم رفتم غذا بپزم و این خانم رو هم گفتم چون همش گلایه داره زنگ زدم که تعداد نفرات زیاده ساعت ۷ شب بیا یه دستمالی ظرفامو بکش فقط تا من پذیرایی کنم گفت بچم مریضه و ازین حرفا و بهونه ها درصورتی که خانم خواب هستن تا ۵ عصر  وسط پخت شام پلاستیک زباله رو پیدا نمیکنه (اونم وسواس داره باید همه جا مرتب باشه(زنگ میزنم خونه خواهر شوهر که دو تا خونه بینمونه باز بهونه میاره که تو حمومم باز  مشخص میشه خانم خواب بوده و دروغ گفته منم دیگه زنگ شوهرم میزنم ۴۰ دقیقه تو مسیر تا میرسه و اونقدر پیگیر میشه تا منم میگم جریانو اونم عصبی میشه که تو چرا محبت میکنی و حرفای بد گفتن به خواهر خودش و میخواد همه رو جم کنه و خونه و همهچیزو بگیره چون اصلا از خواهرش بخاطراین همه غریبه بودنش منتفره تنها دلیل رفت و امادشون من بودم حالا از یه طرف میگم نزارم این کارو کنه این دختر همه ازش فاصله گرفتن تنها ادمی که دورشه منم از یه طرفم میگم بزار بره این از دشمنم بدتره البته بگم ارثیه زیاده و ما به جز این خونه پول خود شوهرم زمین و خونه خیلی عالی داریم اما خب دوست داره تو خونه ای که یاد مادرشه باشیم

به خاطر همینه که این مشکلو داریم و بدتر از همه خواهر شوهرم هم دوسم داره زیاد همم این شخصیتو داره که همه باید هرچی اون گفت انجام بدن اون واسه هیچ کس کاری نکنه

در مورد ارثیه اگه خونه به نام همسرت نیست که حق با ایشونه

هر چقدر برای اون خرج کردن و برای همسر شما نه،بازم قانون میگه ارث به ایشون تعلق میگیره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داره ارثیه شو میخواد شما نهایت میتونین جای طلایی ک دادین اگه پول یا طلایی هست بگین حساب کتاب طلای شمارو بکننن همین. الان خونه چندمیلیارده شما توقع داری جای خرج مراسم چند میلیاردو ببخشن به شما؟؟

بزار شوهرت کار خودشو بکنه ولی شما دخالت نکن. یعنی از اول بگو یه چیز خواهربرادریه من حرفی نمیزنم خودت ...

بخدا من همینکارو میکنم اصن کاری نمیکنم ولی رو مخمه هر بار نیرم اونجا میاد همه جارو چک میکنه که چیکار کردم چرا اینو اوردم و....

به نام همسرم هست خونه و تمام ارثیه ها

یعنی به غیر از خونه زمین دیگه ایم از پدر شوهرت هست؟

خب راست میگه دیگع، حداقل یه مبلغی بهش بدین. نمیشه که کل خونه و زمین و...برسه به شوهرت

خب خونه رو بفروشین. بعد به خواهرشم بگه من هزینه ختم و اثاثیه رو از پول فروش برمیدارم. بقیشم تقسیم کن ...

بدبختی همینه شوهرم میگه بفروشم اون میگه نه یاد دگار چندین ساله مادرمه نباید بفروشی

حق داره ارثیه شو میخواد شما نهایت میتونین جای طلایی ک دادین اگه پول یا طلایی هست بگین حساب کتاب طلای ...

عزیزم من اگه دنبال اینا بودم که طلاهامو نمیدادم من شخص خودم ۷۰۰ میلیون طلا دادم در صورتی خانم ۱ میلیون کمک مادر نکرد من حرفم اینه که نمیفهمم با کدوم شخصیتش کنار بیام

یعنی به غیر از خونه زمین دیگه ایم از پدر شوهرت هست؟خب راست میگه دیگع، حداقل یه مبلغی بهش بدین. نمیشه ...

از پدر شوهرم نه گلم ایشون ۳۰ ساله فوت کرده خود شوهرم کار کرده اما به اسم مادرش هست و خواهر شوهرم میگه به من مربوط نیست مال منم هست ازین ارثیه این خونه و یه زمین کوچیک از پدر و مادرش داره فقط که گفته اصن برا خواهرم من نمیخوام اما خواهرش گفته که همه اموال نصف