سلام خانم این حرفای خواهرمه کمکش کنید خودش تو نی نی سایت نیست
خدایی شما قضاوت کنید که من باید کدوم رفتار و با همچین ادمی داشته باشم؟
اول اینکه عروسی نکردم اما خونه داریم این خونه هم پدر مادر شوهرم فوت کردن و به گفته خانواده مادری و پدری شوهرم برای همسر بنده هست چرا که ایشون کار کردن وسایل خونه، قسطای خونه رو اون زمان پرداخت کردن و دلیل دومم اینکه خواهر شوهرم دیگه خونشو دارع عردسیشو گرفته بچشو داره خوشی هاش و همه رو براش سنگ تموم گذاشتن اما همسر مجبور شد تمام هزینه جشن عقدمون و پول طلاهامو البته به خواست (خودمم بود) خرج مراسم ختم و هزینه یک سال بیمارستان بشه که چند صد میلیون شد
وقتی که من النگو هامو در اوردم و فروختم برای اینکه دو روز بیشتر نفس بکشه مادر شوهرم خواهر شوهرم کلی طلا داشت و حقوقش که میتونست کمترین کمک که میشد روزی یک میلیون هزینه پرستار مادرش رو بده نداد و فقط نق میزد که جای مادرم بده حتی شوهرش و دوتا بچه هاشم کمکی نکردن الان میگه که خونه برا منم هست و هر ارثی که به بردارم برسه باید برا منم باشه خریته بخشیدن ارث میخوام برای خودم فلان چیزو بخرم و تو واتساپ و دور همی قربون صدقه داداشش میره،و از روزی که داداشش تنها شد سه مرتبه گفت بیا برات غذا پختم هدیه نامزدی و دعوتی و.... هم نداد به ما و بهونشو کرد شرایط بدش که حوصله نداره واسه شادی
چند روز پیش مهمون داشتم به خواست شوهرم خونه مادر شوهر خدابیامرزم رفتم غذا بپزم و این خانم رو هم گفتم چون همش گلایه داره زنگ زدم که تعداد نفرات زیاده ساعت ۷ شب بیا یه دستمالی ظرفامو بکش فقط تا من پذیرایی کنم گفت بچم مریضه و ازین حرفا و بهونه ها درصورتی که خانم خواب هستن تا ۵ عصر وسط پخت شام پلاستیک زباله رو پیدا نمیکنه (اونم وسواس داره باید همه جا مرتب باشه(زنگ میزنم خونه خواهر شوهر که دو تا خونه بینمونه باز بهونه میاره که تو حمومم باز مشخص میشه خانم خواب بوده و دروغ گفته منم دیگه زنگ شوهرم میزنم ۴۰ دقیقه تو مسیر تا میرسه و اونقدر پیگیر میشه تا منم میگم جریانو اونم عصبی میشه که تو چرا محبت میکنی و حرفای بد گفتن به خواهر خودش و میخواد همه رو جم کنه و خونه و همهچیزو بگیره چون اصلا از خواهرش بخاطراین همه غریبه بودنش منتفره تنها دلیل رفت و امادشون من بودم حالا از یه طرف میگم نزارم این کارو کنه این دختر همه ازش فاصله گرفتن تنها ادمی که دورشه منم از یه طرفم میگم بزار بره این از دشمنم بدتره البته بگم ارثیه زیاده و ما به جز این خونه پول خود شوهرم زمین و خونه خیلی عالی داریم اما خب دوست داره تو خونه ای که یاد مادرشه باشیم