2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی شکموعه

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 56 پست
هم چاق میشه هم افسرده‌ و گوشه گیر واقعا سخته تصور لینکه از صبح تا شب تو آشپزخونه باشی

اره من خیلی از چاقی میترسم راستش  برای همین میگم کلا چاق بشی کلی مشکلات جسمی و روانی واقعا پیدا می‌کنی من قبلاً اضافه وزن داشتم ۵ کیلو همش استرس داشتم چاق بشم رژیم گرفتم دکتر آلان۴۰ کیلو شدم ولی هنوزم حس ترس دارم یکم 

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣 شما وسط اون دوتا

پیرشدم از دستشون با۳۳سال سن از دختر۵ساله م بدتره آخرکه کم میاره بهش میگه آره الان میرم ده تا میخرم بهت نمیدم دخترمم دومتر میره هوا نمیخوام اونام مال منه سر غذا هی ناخونک میزنه به غذای بچه میگم بابا از یه قابلمه ریختم یکیه میگه نه ببینم مال اینو خوشمزه تر کردی همیشه میگم من دوتا بچه دارم

پیرشدم از دستشون با۳۳سال سن از دختر۵ساله م بدتره آخرکه کم میاره بهش میگه آره الان میرم ده تا میخرم ب ...

شوهرت کپ شوهر منه سن شوهرم ۳۷ ساله یاد ندارم شوهرم و بچم با هم ساخته باشن همش دعوا همش رقابت‌ یعنی خودش بد بچه ۶ ساله مقايسه میکنه و لذت میبره از اون قویتره 

پیرشدم از دستشون با۳۳سال سن از دختر۵ساله م بدتره آخرکه کم میاره بهش میگه آره الان میرم ده تا میخرم ب ...

فکر میکنه غذای بچه رو بهتر درست کردی🤣🤣🤣 از دست این مرد

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
فکر میکنه غذای بچه رو بهتر درست کردی🤣🤣🤣 از دست این مرد

آخه قبلاعادت داشت بشقابشومیداد میگفت خوشمزه ش کن یعنی نمکو فلفل و آبلیمو از این چیزا بریز بعد بچه دیگه از سرم انداختم الان فک میکنه غذای بچه خوشمزه تره یا یه چیزی زیر پلو قایم کردم باورت نمیشه میخوره میگه آره این خوشمزه تره اینو بده من بعد جنگ شروع میشه

آخه قبلاعادت داشت بشقابشومیداد میگفت خوشمزه ش کن یعنی نمکو فلفل و آبلیمو از این چیزا بریز بعد بچه دی ...

ای وای پس حسادت میکنه😄

چه لوسم میکرده خودشو 

غذامو خوشمزه کن

میگفتی سر اجاق خوشمزش کردم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...