2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی شکموعه

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرمنم همینه تاسفره رو جمع نکردیم میره سریخچال هرچی باشه میخوره بعضی وقتا قایم میکنم میگه میدونم  جاساز کردی هوس کردم بده میگم آخه مرد به این گندکی لواشک میخوره یخمک میخوره خجالت بکش همش با دخترم سرخوراکی میزنن سرکله هم آخرش هر دوقهر میکنن من میرم نصف میکنم میدم بهشون

شوهرمنم همینه تاسفره رو جمع نکردیم میره سریخچال هرچی باشه میخوره بعضی وقتا قایم میکنم میگه میدونم ج ...

🤣😂😂😂😂

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

وزنش خوبه اصلاچاق نیست لاغرم نیست خیلی هم جذاب وکراسه بچم🤣😎

بازم حواست باشه ادامه بده یهویی اضافه وزن میاره بالاخره نمیشه آدم این همه بخوره چاق نشه 

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

بازم حواست باشه ادامه بده یهویی اضافه وزن میاره بالاخره نمیشه آدم این همه بخوره چاق نشه

اره هی تذکرمیدم بهش اما کوگوش شنوت

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست