2777
2789
عنوان

کیا پوستشون با طب سنتی خوب شده❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 25 پست
نه اصلاقبلش خیلی دکتر رفته بود کلی داروهای گرون مصرف کرده بود ولی به محض قطع کردن جوش میزداما الان د ...

خداروشکر خوشبحالش کاش پوست منم صاف شه یعنی اون روزو میبینم😭

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو قسمت پیشانی اصلا جوش نمیزنم گونه هام جوش میزنه و بیشتر تو قسمت خط فک و چونه و گلوم جوش میزنم پ ...

میتونه دلیلش بخاطر هورمون ها مشکلات رحمی از جمله عفونت و تنبلی تخمدان ها و  مشکلات ریویو... باشه باید ببینم جوشهاتون چ شکلی هم هستن میتونید بهم درخواست بدین یا تو ایتا یا روبیکا پیم بدید بررسی میکنم

بله باید رحمتون از غلبه سردی بدن پاکسازی بشه

میشه اینجا بگید دارو دمنوش همه س اینا و می‌دونم فقط نمی‌دونم چطوری 

مزاجمم بلغمییه قبلاً همه ی این مراحل رفتم فقط به خاطر هزینش بی خیال شدم 

حالا اگه خودم تهیه کنم راحتترم 

ممنون میشم به خاطر خدا کمکم کنید 

میشه اینجا بگید دارو دمنوش همه س اینا و می‌دونم فقط نمی‌دونم چطوری مزاجمم بلغمییه قبلاً همه ی این مر ...

داروهایی که ما خودمون رو، نمیتونید هیچ جا تهیه کنید تو عطاری ها نیست اگ حتی یکیشونم باشه بهداشتی نیستن و اثری نمیکنن چون این داروها زیر نظر تخصص ساخته شدن و گرم به گرم اضافه شدن مال عطاری ها دوز بندی نیستش پیام بدید بهم راهنماییتون میکنم

جوشاتون دلیلش چی بود چجوری درمان شد؟من پیشونیم صاف صافه ولی رو گونه هام اطراف چونه و خط فکم خیلی جوش ...

گفت بخاطر گوارش و سردی بدن و تجمع اخلاط بدنته

دارو و دمنوش داد 

حجامت 

تموم شدن

آمین بگو. خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو سبزمن