2777
2789
عنوان

حرفای نامزدم در مورد کادو های یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2910 بازدید | 129 پست
مادر نداره نامزد من این اخلاقو داره تو خرید عقد چون اونا انگشتر نشون خریده بودن دقیقا همون مقدار کت ...

تو تبریز این هست که به همون مقدار یا ارزش اون مقداری ک خریون بگیرن هردوطرف 

ولی دیگه اینکه اونور بگه چرا کم دادید خیلی زشته به نظرم 

ما برا مرد طلا نمیخریم 

این حرفا حرف خودش نیست اتفاقا آقایون تو این مواقع کم توقع هستن که خانما هم درعوض درکشون کنن و کم توق ...

نه خودش گفت مرد و زن نداره هر چی من برات انجام میدم باید متقابل شما هم انجام بدین 

چه میدونستیم بی لیاقتن گفتیم مجرده مادر نداره یه کادو هم واسه اون بخریم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یاخدامرد هم اینقدر خاله زنک میشه ؟!!! عجب دور و زمونه بدی شده واقعاامیدوارم تحت تاثیر مادر و خواهرش ...

اتفاقا اینجاش بده که جدا از حرفای خواهرش خودشم این اخلاقو داره چند بار ثابت شده برام 

ببخشید چه بی‌شعور، خیلی جاها اصلا برا پسر نمیبرن، هرچند ما تبریزیم و در خیلی مناطق تبریز برا پسر هم ...

اتفاقا ما هم تبریزیم ما خرید کامل کردیم براش کلی تدارک شام دیدیم تو فامیل همه در حد یه کاپشن و پلیور یا کفش فقط گرفتن 

تازه مهمونای ما که شامل مادربزرگ و خاله ام بودن بهش کادو هم دادن 

میوه و آجیل و کیک و پشمک ما هم برای پذیرایی گرفته بودیم باز جدا گرفتیم خونشون هم بردم انگار ما دو با ...

دخترمن هرجادیدم یلدایی بردندفقط برای دختربوده ..حالاشمالطف کردیدبرای ایشون کلی لباس وموادخوراکی گرفتید ..حتما مشاوره برید ..چون پرتوقع هستند بعداتوزندگیتون تاثیر منفی داره

خیلی معذرت مخوام جنس همسرتون از جنس خودم هست عرض میکنم که نامزد شما فهم و درکش آنقدر کمه که چیزها که به عنوان کادو آورده به رخ بکشه که ما فلان کار کردیم و این قدر خرید کردیم شعور اینکه تشکر کنه از شما بابت این همه زحمت که ی دختر خانم تهیه کرده کادو پیچیده و نظر خودته دختر خانم بوده بیات چنین صحبتی کنه اگه مهر و محبت اینگونه باشه سر اینجور مسائل که بی ارزش هستن مهمه اون زحمتی هست که کشیده شده بیاد پاسخ بده یا زیر سوال ببره   البته این نظر خودش نیست توی خانواده وتو جمع زده شده این آقا پسر ظبط کرده و آمده بیان کرده البته اگه درک فهم داشت دفاع می‌کرد در برابر صحبت های خانوادش از شما بدون فکر آمده چنین چیزی بیان کرده شما باید اون آقا پسر درست بسنچی و به این زودی عقد نکن چون من حس خوبی از نظر خودم ندارم برای آینده شما البته صبر شما در طول این مدت تا مراسم عقد که انشاالله برگذار میشه حسابی از نظر ی مرد ایده‌آل برای آینده به عنوان همسر خوب سنجیده بشه این طرز صحبتش اول بسم چنین گفت  انشاالله که زندگی به کام دلت باشه/ من تجربه ی زندگی بسیار تلخ گذشته دارم که مزاحم شدم ببخشید 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
نه خودش گفت مرد و زن نداره هر چی من برات انجام میدم باید متقابل شما هم انجام بدین چه میدونستیم بی لی ...

عزیزم راحت بگم همسرت فقط میخواد از شما بکنه واصلا احساس مسئولیتی درقبال شما نداره.این آقا اومده معامله کنه.اگر کاری برای شما انجام میده از شما هم  همون کارو شاید بیشترش رو از شما توقع داره.وقتی نمیتونه مسئولیت یک زن رو به عهده بگیره نباید ازدواج میکرد.فکر کنم بعدا شما باید برید سر کارو خرج ایشونو بدید.عزیزم خیلی جدی باهاش برخورد کن فقط خودت نه خانوادت اونارو دخالت نده تا وارد زندگی نشدی هر طور شده این اخلاق بدش روترک بده