2777
2789
عنوان

عزیزان به نظر تون برگردم خونه مامانم 🌹بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 23 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه مشکل یه چیز دیگه ست. بعد طلاقم رفتم تو رابطه ، همیشه دم یه دقیقه رنگ میزنه وگرنه گلم دلم برای آغ ...

نگرانید خانواده متوجه این رابطه بشن و تمایل دارید فعلا پنهانی بمونه؟ اگه قرار بر این هست با خانواده تون زندگی کنید و قوانین خانواده تون این شرایط رو نمیپذیره،قبل رفتن حتما در این مورد با خودتون به توافق برسید چون مستقل زندگی کردن فرق داره با اینکه با خانواده زندگی کنید ولی به نظراتشون اهمیت ندید

دیشب انقد گریه کردم

منم بااینکه خیلی کتکم زد چندبار، فحلشی تهمت تهدید واسه بخشش مهریه و... ولی هنوزم دلم واسش میسوزه ازاینکه حتی یذره هم لذت زندگی متاهلی نچشیدیم بخاطر بد بینی هاش،همش حسرت دارم بااینهمه بدیهاش بازم.... 

منم بااینکه خیلی کتکم زد چندبار، فحلشی تهمت تهدید واسه بخشش مهریه و... ولی هنوزم دلم واسش میسوزه ازا ...

همینه گلم این طرحواره ایثار هست تحت هر شرایطی دوست داری بمونی حتی خودت له بشی

همینه گلم این طرحواره ایثار هست تحت هر شرایطی دوست داری بمونی حتی خودت له بشی

مرسی عزیزم که گفتی اخه کتابشو دارم ولی نمیدونستم کدوم طرحواره دارم گاهی فکر میکنم حتی از همشون دارم 

مرسی عزیزم که گفتی اخه کتابشو دارم ولی نمیدونستم کدوم طرحواره دارم گاهی فکر میکنم حتی از همشون دارم

مطالعه خوبه عزیزم اشتباه منو نکنین 

بهتون درخواست دوستی دادم داشته باشم تون