حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
قد ۱۸۱🤭😎 ..وزن حدودا ۱۰۰ اما خوب شکم ندارم زیاد وقتی که سر پام شکمم اصلا معلوم نیست یا خیلی کم معلومه بیشتر ران و باسنم چاقه جوری که شلوار لی برام کنسله 🤭😅
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
قد ۱۸۱🤭😎 ..وزن حدودا ۱۰۰ اما خوب شکم ندارم زیاد وقتی که سر پام شکمم اصلا معلوم نیست یا خیلی کم مع ...
اوه ماشالا قد و بالای تو رعنارو بنازم😍😂❤️
منم در حال حاظر وزنم مثل شما ولی من ۱۶۵ قدم شما نصبت به قدتون۲۲.۲۳ کیلو اضافه وزن داری😬دقیقا منم رون باسن دارم باورت میشه از سایز ۴۴ رسیدم ۵۴!؟ امروز سایز ۵۴ خزیدم شلوار جین اصلا برگام ریخ🥴
اوه ماشالا قد و بالای تو رعنارو بنازم😍😂❤️منم در حال حاظر وزنم مثل شما ولی من ۱۶۵ قدم شما نصبت به ق ...
ممنونم عزیزم من فوقش ۱۰ کیلو یا کمتر ،وزنمو بیارم پایین از اندام لاغر اصلا خوشم نمیاد 😅
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............