2777
2789
عنوان

کیا با طب سنتی مشکلشون حل شده❓️

110 بازدید | 20 پست

من چندساله جوش میزنم هرچی دکتر پوست میرم فایده نداره فهمیدم بخاطر مشکلات داخلیمه گمونم هورمونام بهم ریخته 

اگه برم پیش دکتر طب سنتی و از داخل مشکلم حل شه جوشامم خوب میشه؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

صد در صد حل میشه. ذره ای شک نکن

اخه من واقعا نمیدونم دلیل جوشام چیه 

دکتراهم هیچی نمیگن 

دیگه گفتم همه چیو امتحان کردم طب سنتیم امتحان کنم 

۲۱ سالمه هنوز مثل دخترای نوجوان جوش میزنم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه من واقعا نمیدونم دلیل جوشام چیه دکتراهم هیچی نمیگن دیگه گفتم همه چیو امتحان کردم طب سنتیم امتحان ...

یک قسمتش بر می گرده به ذهنت. اگه آدم احساس نا امنی کنه که عموما در سن شما این اتفاق می افته بصورت جوش ظاهر میشه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

من پاکسازی کبد انجام دادم خوب شد 

سرکه انگبین یا سکنجبین مصرف کن 

الان که فصل اناره هرشب قبل خواب انار بخور 

هر روز ناشتا نیم ساعت قبل صبحونه ترنجبین با خاکشیر بخور ترنجبین اول تو آب جوش یا ولرم حل کن از صافی رد کن با خاکشیر و عسل بخور این ترنجبین واقعا عالیه 

انارم نبود مثلا آب زرشک یا رب انار حل کن تو آب

اولش جوشات پس میزنه زیاد میشه به خاطر پاکسازی بعد یواش یواش کم میشه و خوب نیشه فقط دست بهشون نزن جاشون بمونه

من پاکسازی کبد انجام دادم خوب شد سرکه انگبین یا سکنجبین مصرف کن الان که فصل اناره هرشب قبل خواب انار ...

خب از کجا بدونم جوشام بخاطر کبده؟

پیشونیم صاف صافه 

بیشتر تو قسمت اطراف چونه و خط فک و گلوم جوش میزنم بخاطر همون میگم احتمالا هورمونی باشه صورتمم موی زائد درمیاد

یک قسمتش بر می گرده به ذهنت. اگه آدم احساس نا امنی کنه که عموما در سن شما این اتفاق می افته بصورت جو ...

احساس ناامنی یعنی چی؟

یک قسمتش بر می گرده به ذهنت. اگه آدم احساس نا امنی کنه که عموما در سن شما این اتفاق می افته بصورت جو ...

دکتر طب سنتی لازم نیست یک سری کارا انجام بدی حل میشه. هر روز برو ورزش استرس و اضطرابت کنترل کن. قرص تتراسایکلین. بخور و یسری کارای دیگه

احساس ناامنی یعنی چی؟

ترس از آینده. درسم چی میشه. ازدواجم. بچه هام. بی پول بشم چی میشه. به عزیزانم اتفاقی بیفته خدا نکرده به پدر و مادر مو... از این فکرا. نمی دونم داری یا نه. چون من تو سن شما داشتم که حل کردم. 

ترس از آینده. درسم چی میشه. ازدواجم. بچه هام. بی پول بشم چی میشه. به عزیزانم اتفاقی بیفته خدا نکرده ...

اره خیلی از اینده میترسم

اره خیلی از اینده میترسم

خوب همه می ترسیم. ولی شناسایی مساوی آزادیه. یه کتابی می خوندم می گفت این فکرا رو پوست اثر می زاره جوش می زنه. خشم هم کبد و از کار می اندازه. 

اره خیلی از اینده میترسم

یک قسمت ذهنیه. یک قسمتی هم فیزیولوژی بدنه. مثلا جوش در چانه و پیشانی از کیست در رحم هم میشه یا تنبلی. تخمدان. و از کمبود ویتامین به خصوص ویتامین گروه بو ب6 هم میشه

یک قسمت ذهنیه. یک قسمتی هم فیزیولوژی بدنه. مثلا جوش در چانه و پیشانی از کیست در رحم هم میشه یا تنبلی ...

من پارسال خیلی دنبال دلیل جوشام بودم همه جور ازمایشی دارم سونوگرافی ازمایش هورمونی چکاپ کامل و... 

فقط گفتن دوتا کیست کوچیک تو تخمدانت داری یه مدت رفتم دکتر زنان دارو خوردم خوب شد دیگه ول کردم 

من پارسال خیلی دنبال دلیل جوشام بودم همه جور ازمایشی دارم سونوگرافی ازمایش هورمونی چکاپ کامل و... فق ...

شما ورزش میرین؟ مطمئنم نه هست پاسختون