نه متاسفانه 🥲 بخاطر دانشگاه وقت نمیکنم برم باشگاه ولی میخوام شروع کنم تو خونه ورزش کنم روزی چقد بای ...
والا دانشگاه بهانست. شما اگه یک مدتی با تعهد و سفت سخت برین فوری اثرشو میبینید. تو خونه نمیشه. بهتره باشگاه ثبت نام کنید. ببین موقع عرق کردن باکتری های پوست دفع میشه میره و لایه های زیرین پوست مرطوب میشه و نا 14 ساعت مرطوب می مونه. همین روزای اول که برین اثرشو میبینین وپوستتون فوق العاده شفاف میشه
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهترین ورزش هوازیه. الان هوا سرده نمیشه. پیلاتس و ایروبیک خوبه. یه 3.4.ماهی بری بعد که هوا گرم شد دو میدانی یا پیاده روی سریع. بالاخره باید عرقت در بیاد. و تغذیت هم نمی گم فست فود و قند نخور کم استفاده کن عوضش حتما تو برنامه غذاییت عدس و لوبیا و حبوبات و نام سبوس دار باشه و قرص جوشان زینک با ویتامین ث بخور. ببین اگه پوستت صاف صاف میشه.
خواهش میکنم اما اون بعد ذهنی که گفتم اونم خیلی مهمه یعنی استر س و اظطراب هم باید کم کنی خیلی مهمه نمیگم کامل از بین ببر میگم کم کن راهشو پیدا کن اون موقع خودت اثرشو میبینی.