سلام دوستان دختر من ده ماهشه و هنوز شبا شیر میخوره تقریبا مداوم و من واقعا انرژی ندارم بعضی صبح ها دلم میخواد گریه کنم .به دکتر برای شیرشب گفتم گفت نه چکاریه.خیلی خسته میشم
پسر من دو سال و ۴ ماه داشت به سختی شیرو ازش گرفتم . فقط شیرمادرخورد شیرخشک نخورد
منم دخترم خیلی تپلی بود و وابسته شیر منم روز ب روز نابودتر میشم دیگه شبا قبل خاب ی کاسه پر غذا میدادم بعدشم اب دیگه یکم شیر میخورد میخابید تا صبحم صبحم مرتب خوردنی میدادم سر ی هفته شیرو ازش گرفتم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدا بهت صبر عیوب بده احتمالا عادت به مک زدن داره ببین میتونی پستونک بزاری دهنش قبول میکنه یا نه راهی ...
پستونک ارتودنسی نخر همونایی که سرشون شبیه به سینه هست بخر تا زیاد متوجه نشه تو خواب عمیق سینتو از دهش جدا کن سریع پستونک جایگزین کن انشالله که جواب میگیری
خدا جون شکرت 🥰❤️ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن
خب منم ،ولی مساله من شب برای خواب هست وسط شب هست بخصوص که الان میرم سرکار وگرنه مشکلی ندارم شیر خودم ...
نمیخاد شیر خشک بدی اصلا شاید نخوره چون از اول ندادی شما قبل خاب کلی غذا ببین بسکوییت و میوه اینا نمیگم فقط غذا که سنگین باشه بده ابم بده دیگه یکم شیرتو بخوره میخابه شبم پا شد برا شیر اب بهش بده
میدونید آخه دختر من عادت کرده با شیر بخوابه رو پا عادت نداره شاید تقصیر خودمم هست ولی امتحان میکنم
خخوب باید این عادتو از سرش بندازی نمیتونی که تا آخر عمرت اینطوری بخوابونیش. چند شب سخته گریه میکنه ولی م کم یاد میگیره. اراده داشته باش و از همین امشب شروع کن تا هم خودت راحت بشی هم اون طفل معصوم بتونه تا صبح بخوابه
فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
عادتو میشه از سر بچه انداخت فقط باید صبور بود...بالاخره همینطوری از شیرمیگیریم دیگه...تازه هرچی کوچک ...
اره میشه
چی بگم من تجربش نداشتم پسرم همراه با شیر خودم شیرخشک هم میخورد من شبا اصلا شیر خودم نمیدادم فقط شیرخشک که روزا شیر خودمو بیشتر میدادمش که پسرم کلا از پنج ماهگی به بعد اصلا شیر خودمو قبول نکرد و کامل شیرخشکی شد الان دوماهی میشه که از شیرخشک گرفتمش چون نمیخورد و عوق میزد حالش به هم میخورد از بوی شیرخشک حالا من ذره ذره دارم توی لیوان عادتش میدم شیرگاو بخوره
خدا جون شکرت 🥰❤️ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن