2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 50 پست
پسر من دو سال و ۴ ماه داشت به سختی شیرو ازش گرفتم . فقط شیرمادرخورد شیرخشک نخورد

منم دخترم خیلی تپلی بود و وابسته شیر منم روز ب روز نابودتر میشم دیگه شبا قبل خاب ی کاسه پر غذا میدادم بعدشم اب دیگه یکم شیر میخورد میخابید تا صبحم صبحم مرتب خوردنی میدادم سر ی هفته شیرو ازش گرفتم

فک میکنم همینطوره فقط گرسنگی نیست انگار دوست داره مک بزنه راهی هست؟

خدا بهت صبر عیوب بده احتمالا عادت به مک زدن داره ببین میتونی پستونک بزاری دهنش قبول میکنه یا نه راهی جز این نداری 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا بهت صبر عیوب بده احتمالا عادت به مک زدن داره ببین میتونی پستونک بزاری دهنش قبول میکنه یا نه راهی ...

پستونک ارتودنسی نخر همونایی که سرشون شبیه به سینه هست بخر تا زیاد متوجه نشه تو خواب عمیق سینتو از دهش جدا کن سریع پستونک جایگزین کن انشالله که جواب میگیری 

عزیزم یه دفعه‌ای نمی‌تونی قطع کنی باید کم کم پیش بری. اولش اینکه سعی کن قبل از اینکه بخوابونیش بهش غ ...

میدونید آخه دختر من عادت کرده با شیر بخوابه رو پا عادت نداره شاید تقصیر خودمم هست ولی امتحان میکنم 

خدا بهت صبر عیوب بده احتمالا عادت به مک زدن داره ببین میتونی پستونک بزاری دهنش قبول میکنه یا نه راهی ...

عادتو میشه از سر بچه انداخت فقط باید صبور بود...بالاخره همینطوری از شیرمیگیریم دیگه...تازه هرچی کوچکتر راحت تر

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
خب منم ،ولی مساله من شب برای خواب هست وسط شب هست بخصوص که الان میرم سرکار وگرنه مشکلی ندارم شیر خودم ...

نمیخاد شیر خشک بدی اصلا شاید نخوره چون از اول ندادی شما قبل خاب کلی غذا ببین بسکوییت و میوه اینا نمیگم فقط غذا که سنگین باشه بده ابم بده دیگه یکم شیرتو بخوره میخابه شبم پا شد برا شیر اب بهش بده 

میدونید آخه دختر من عادت کرده با شیر بخوابه رو پا عادت نداره شاید تقصیر خودمم هست ولی امتحان میکنم

خخوب باید این عادتو از سرش بندازی نمی‌تونی که تا آخر عمرت اینطوری بخوابونیش. چند شب سخته گریه می‌کنه ولی م کم یاد می‌گیره. اراده داشته باش و از همین امشب شروع کن تا هم خودت راحت بشی هم اون طفل معصوم بتونه تا صبح بخوابه

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
شیرخشک رو درست کردم تا چند ساعت قابل استفاده است؟

اگه تو یخچال بذاری چند ساعت قابل استفاده هست اما تو محیط بیرون چون هوا گرمه اصلا قابل استفاده نیست

چند روز که درست کنی دست میاد که معده بچت چقدره

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
عادتو میشه از سر بچه انداخت فقط باید صبور بود...بالاخره همینطوری از شیرمیگیریم دیگه...تازه هرچی کوچک ...

اره میشه 

چی بگم من تجربش نداشتم پسرم همراه با شیر خودم شیرخشک هم میخورد من شبا اصلا شیر خودم نمیدادم فقط شیرخشک که روزا شیر خودمو بیشتر میدادمش که پسرم کلا از پنج ماهگی به بعد اصلا شیر خودمو قبول نکرد و کامل شیرخشکی شد الان دوماهی میشه که از شیرخشک گرفتمش چون نمیخورد و عوق میزد حالش به هم میخورد از بوی شیرخشک حالا من ذره ذره دارم توی لیوان عادتش میدم شیرگاو بخوره